Διαγωνισμός Proderm – 19 Ιουνίου. Έχεις μήνυμα από τον μπαμπά!

H Proderm δίνει φωνή στον μπαμπά που γιορτάζει μέσα από έναν πρωτότυπο διαγωνισμό!

proderm  fathers day

Οι μπαμπάδες γιορτάζουν και, με τη βοήθεια της Proderm, στέλνουν μηνύματα αγάπης και στοργής με όλα όσα θέλουν να πουν στους μικρούς λατρεμένους της καρδιάς τους. Πόσο απίστευτα ένιωσαν την πρώτη φορά που αντίκρισαν το λιλιπούτειο πλασματάκι τους, αλλά και πόσο απίστευτα νιώθουν κάθε φορά που τους αγκαλιάζουν δυο τρυφερά χεράκια.

Για όλους αυτούς τους μπαμπάδες που γιορτάζουν στις 19 Ιουνίου, η Proderm ετοίμασε τον πρωτότυπο διαγωνισμό «Daddy is Cool», δίνοντάς τους την ευκαιρία να διαλέξουν το δικό τους μήνυμα και να το «κερδίσουν», τυπωμένο πάνω σ’ ένα καταπληκτικό μπλουζάκι! Ένα μπλουζάκι που θα τους ντύνει με στοργή, όπως η Proderm περιποιείται με στοργή την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα.

Photo proderm 1

Γιατί όλα τα προϊόντα Proderm έχουν επιστημονικά μελετημένες συνθέσεις με ήπια συστατικά, ιδανικά για απαλή περιποίηση. Είναι εξειδικευμένα με βάση την ηλικία των μωρών και, βέβαια, αφήνουν στην επιδερμίδα το πιο τρυφερό «μωρουδιακό» άρωμα, που μένει για πάντα στη μνήμη και στην καρδιά. Κι επειδή κάθε ηλικία έχει τις δικές της ιδιαίτερες απαιτήσεις, κυκλοφορούν σε 3 ανανεωμένες σειρές:

– σειρά 1, κατάλληλη για βρέφη 0-12 μηνών

– σειρά 2, για τις ανάγκες των μωρών 1-3 ετών

– σειρά Kids +3 που απευθύνεται σε παιδάκια 3 ετών και άνω.

Μπείτε λοιπόν σήμερα στη σελίδα Proderm Greece στο Facebook, διαλέξτε το προσωπικό μήνυμά σας για το μωρό σας και πάρτε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό για τη Γιορτή του Πατέρα, με δώρα εκπλήξεις για 20 τυχερούς μπαμπάδες! www.facebook.com/ProdermGreece