Η FREZYDERM φροντίζει να μη χαθεί ούτε ένα λεπτό από το παιχνίδι στον ήλιο!

Όλοι πια γνωρίζουμε ότι η προστασία των παιδιών μας από τον ήλιο είναι πολύ σημαντική. Η βρεφική και παιδική επιδερμίδα χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα καθώς είναι πιο λεπτή και το σύστημα άμυνάς της δεν έχει αναπτυχθεί αρκετά. Οι επιστήμονες έχουν προειδοποιήσει ότι τα ηλιακά εγκαύματα που προκαλούνται σε παιδική ηλικία αυξάνουν τις πιθανότητες εκδήλωσης προβλημάτων στο μέλλον.

Καλοκαίρι, όμως, χωρίς παιχνίδι στην άμμο και τη θάλασσα είναι για τα παιδιά σα να μην έχουν ζήσει τις ωραιότερες στιγμές του, τις μοναδικές στιγμές της παραλίας. Τι πιο όμορφο και ανέμελο για τα παιδιά στην ηλικία αυτή να παίζουν ξέγνοιαστα ρακέτες στην άμμο, να κατασκευάζουν καστράκια στην ακροθαλασσιά. Ακόμη και τα δροσερά παιχνίδια μέσα στη θάλασσα, όπου οι ακτίνες του ήλιου δεν κάνουν αισθητή την παρουσία τους, είναι ώρα που η επιδερμίδα του παιδιού δεν πρέπει να μείνει απροστάτευτη. Όσο όμως απαραίτητη είναι η αντηλιακή προστασία τόσο δύσκολη διαδικασία μπορεί να γίνει πολλές φορές η εφαρμογή αντηλιακού, ειδικά την ώρα του παιχνιδιού. Η FREZYDERM έρχεται ακόμη μία φορά να πρωτοτυπήσει με το αντηλιακό εκείνο που καθιστά την εφαρμογή του την πιο εύκολη υπόθεση!
Το παιδί δε σταματά το παιχνίδι, ενώ οι γονείς μένουν ήσυχοι ότι η επιδερμίδα του είναι πλέον προστατευμένη με τον καλύτερο τρόπο. Η ειδικά διαμορφωμένη για παιδιά αντηλιακή σειρά της FREZYDERM μεγάλωσε, με το σχεδιασμό ενός προϊόντος που ήδη έχει αγκαλιαστεί από τους γονείς και που τα παιδιά δε νοιώθουν ότι το φορούν. Έτσι, το καλοκαίρι γίνεται ακόμη πιο απολαυστικό για μικρούς και μεγάλους.

KIDS SUN CARE SPF 50+ WET SKIN SPRAY
Πιο συγκεκριμένα, από τη σειρά των παιδικών αντηλιακών, το KIDS SUN CARE SPF 50+ Wet Skin Spray είναι το ιδανικό αντηλιακό spray προστασίας για τα παιδιά, καθώς ψεκάζεται απευθείας και σε βρεγμένο δέρμα, παρέχοντας πολύ υψηλή προστασία, ενώ παράλληλα ο τρόπος εφαρμογής του είναι ιδανικός για να μην διακόπτονται οι δραστηριότητες και το παιχνίδι των παιδιών στην παραλία. Ακόμη, ο στοχευμένος ψεκασμός καθιστά τη χρήση του εύκολη ακόμα και σε συνθήκες ισχυρών ανέμων. Τέλος, το Wet Skin Spray διαθέτει λεπτόρρευστη, διάφανη και υγρή σύνθεση που δεν αφηνει λευκά ίχνη.