Η Icecreamland Χάρισε Χαμόγελα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Εκατοντάδες post που έγιναν χαμόγελα! Η Icecreamland χάρισε δροσερές στιγμές καλοκαιριού στα Παιδικά Χωριά SOS!

Η Icecreamland Χάρισε Χαμόγελα στα Παιδικά Χωριά SOS!

Το παγωτό είναι για όλους, αλλά πολύ περισσότερο για τα παιδιά! Με το μότο αυτό, η Nestlé πραγματοποίησε την πιο παγωτένια μετακόμιση που έγινε ποτέ. Στις 22 Ιουλίου οι γεμάτες αποσκευές της Icecreamland έφτασαν στον τελικό τους προορισμό, τα Παιδικά Χωριά SOS.

Με την πολύτιμη βοήθεια των φίλων της Icecreamland, της επίσημης σελίδας των παγωτών της Nestlé στο Facebook, η μετακόμιση «έγινε παιχνιδάκι». Εκατοντάδες likeκαι μηνύματα αγάπης με το hashtag της καμπάνιας, #pagotogiatapaidia, έδωσαν ώθηση στο πράσινο ψυγείο της Nestlé, ώστε να φτάσει στον προορισμό του, με μοναδικό στόχο να χαρίσει αμέτρητα χαμόγελα και στιγμές απόλαυσης σε όλους τους μικρούς του φίλους.

 Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή! Καθώς την ημέρα της παράδοσης, οργανώθηκε ένα παιδικό πάρτι, με πρωταγωνιστές τα παιδιά που φροντίζουν τα Παιδικά Χώρια SOS, δημιουργώντας μια άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα! Η διάθεση για ασταμάτητο παιχνίδι συνεπήρε τα παιδιά, ενώ οι δροσερές εκπλήξεις με τα παγωτά της Nestlé και τα χρωματιστά μπαλόνια τους προσέφερε μια αξέχαστη εμπειρία.

 Στην Icecreamland(Facebook.com/icecreamland.gr) υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό τόσο από την μετακόμιση του πράσινου ψυγείου, όσο και από το διασκεδαστικό πάρτι στα Παιδικά Χωριά SOS. Παράλληλα, δημιουργήθηκε ένα βίντεο ειδικά αφιερωμένο στην ενέργεια και είναι διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Icecreamland στο Youtube(YouTube.com/user/icecreamlandgr) και περιμένει όλους τους φίλους της Nestlé να το απολαύσουν!   

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, όσοι βοήθησαν στη μετακόμιση!