Βιολογικό Γιαούρτι… το καλύτερο

Τα βιολογικά προϊόντα κερδίζουν καθημερινά την προτίμηση μας, καθώς είναι σαφώς πιο υγιεινά, έχουν ανώτερη διατροφική αξία. Τέλος μην ξεχνάμε πως τα βιολογικά προϊόντα “αγαπούν” και τον πλανήτη μας.Βιολογικό Γιαούρτι... το καλύτερο

Τι είναι το βιολογικό γιαούρτι;

Το βιολογικό γιαούρτι παρασκευάζεται από οποιοδήποτε είδος γάλακτος πρόβειο, αγελαδινό κτλ, αρκεί να διασφαλιστεί ότι το ζώο ζει και εκτρέφεται βιολογικά. Έτσι το βιολογικό γιαούρτι είναι πιο αγνό και πιο θρεπτικό από το κοινό γιαούρτι του εμπορίου.

Πώς παράγεται;

Τα βιολογικά εκτρεφόμενα ζώα τρέφονται κυρίως με βοσκή και συμπληρωματικά με πιστοποιημένες ζωοτροφές βιολογικής προέλευσης. Δείχνεται σεβασμός στις συνθήκες διαβίωσης των ζωών με την ύπαρξη χώρων στέγασης με συγκεκριμένες προδιαγραφές.Συνεπώς, δίνεται μεγάλη έμφαση στη διατήρηση της ευζωίας των ζώων η οποία συνεπακόλουθα συμβάλει τα μέγιστα στο να λαμβάνονται εξαιρετικά προϊόντα τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και από πλευράς ασφάλειας των τροφίμων.

Καλύτερη υγεία και Σωστή Ανάπτυξη

Η κατανάλωση βιολογικού γιαουρτιού και βιολογικών προϊόντων γενικότερα σίγουρα βοηθά στην καλύτερη υγεία αλλά αλλά και στην σωστή ανάπτυξη του παιδιού. Το βιολογικό γιαούρτι συνδυάζει όλη την αγνότητα και την διατροφική αξία του φρέσκου βιολογικού γάλακτος χωρίς χημικές ουσίες, πρόσθετα και συντηρητικά και είναι ιδανικό για τα παιδιά, τα οποία θα πρέπει να ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή.

Έξτρα νοστιμιά

Η νοστιμιά των βιολογικών προϊόντων είναι πολύ καλύτερη από τα κοινά προϊόντα. Μάλιστα στο γιαούρτι η διαφορά είναι ακόμα πιο εμφανής. Τα βιολογικά προϊόντα, θυμίζουν τον ουρανίσκο μας ξεχασμένες γεύσεις και απολαύσεις και αυτό είναι μια εξίσου σημαντική διαφορά στην άχαρη γευστικά εποχή που ζούμε.