ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ – ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ στηρίζει τον 16ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού kidsfun.gr δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να γράψουν ιστορία…
Στόχος του Διαγωνισμού είναι να αναδειχθούν οι μικροί συγγραφείς που θα «αφήσουν» ελεύθερη τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους για να γράψουν το δικό τους παιδικό παραμύθι.

Advertorial_01
Αφορμή για να ξεκινήσουν τα παιδιά να γράφουν το παραμυθάκι τους είναι οι αφορμές που έδωσαν οι γνωστοί συγγραφείς με σκοπό να δώσουν έμπνευση σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τη 16η Γιορτή του Παραμυθιού, κατά την οποία θα απονεμηθούν τα Βραβεία Αίσωπος για τα 9 καλύτερα παραμυθάκια ενώ ένα από αυτά θα γίνει θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία της αγαπημένης μας Κάρμεν Ρουγγέρη.
Για να δηλώσετε συμμετοχή δείτε τις αφορμές των συγγραφέων, γράψτε το παραμύθι σας και στείλτε το έως τις 15 Μαρτίου 2017 στη διεύθυνση Γαρυφάλλων 39, Γέρακας, 15344 με την ένδειξη “ΓΙΑ ΤΟΝ 16ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ”. Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε το τετράδιο συμμετοχής στον παιδότοπο Smaland, στα καταστήματα ΙΚΕΑ.
Πιάστε τα μολύβια σας και Καλή επιτυχία!