Διαγωνισμός Ζωγραφικής για Παιδιά

Τα παιδιά ζωγραφίζουν το επόμενο Λούτρινο Παιχνίδι ΙΚΕΑ

Ανάμεσα στις διάφορες δραστηριότητες για παιδιά που έχουν προγραμματιστεί στη πόλη  αυτό το μήνα, ξεχωριζει ο παγκόσμιος διαγωνισμός ζωγραφικής  που διοργανώνει για παιδιά  2-12 ετών η ΙΚΕΑ.

kidsfun.gr-photo-goneis- enhmerwsh- drasthriothes gia paidia- diagwnismos zwgrafikhs ikea

Η ΙΚΕΑ καλεί παιδιά 2 έως 12 ετών  – που οι γονείς/κηδεμόνες τους είναι μέλη του προγράμματος ΙΚΕΑ Family – να λάβουν μέρος  σε μια πρωτότυπη δραστηριότητα, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής Λούτρινου Παιχνιδιού για να εκφραστούν και να ζωγραφίσουν το δικό τους λούτρινο παιχνίδι που ονειρεύονται και μπορεί να το δουν να «ζωντανεύει» στα καταστήματα ΙΚΕΑ, σε όλο τον κόσμο!

Κάθε παιδί βοηθά άλλα παιδιά με τη ζωγραφιά του, αφού η ΙΚΕΑ, θα δωρίσει για κάθε συμμετοχή 1 ευρώ με τη μορφή προϊόντων, για τη στήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών.

Οι 100 καλύτερες ζωγραφιές (20 ανά κατάστημα) θα εκτεθούν στα καταστήματα ΙΚΕΑ, ώστε οι ίδιοι οι πελάτες να μπορέσουν να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους σχέδια. Οι 50 συμμετοχές που θα λάβουν τις περισσότερες ψήφους (10 ανά κατάστημα) θα αναρτηθούν στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook, ΙΚΕΑ GREECE και οι 20 που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα Likes θα αποσταλούν στην ΙΚΕΑ Σουηδίας.

Από όλες τις ζωγραφιές των παιδιών θα προκύψουν τα 10 σχέδια που θα δούμε τελικά στα καταστήματα ΙΚΕΑ, ως μια περιορισμένη συλλογή λούτρινων παιχνιδιών!

Για να λάβετε μέρος, επισκεφθείτε το www.IKEA.gr/family για τις οδηγίες και την αίτηση συμμετοχής ή επισκεφθείτε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ το Σάββατο 8 Νοεμβρίου από τις 13:00 μέχρι τις 19:00 και αφήστε το παιδί σας να ζωγραφίσει το σχέδιό του στον ειδικό χώρο που θα υπάρχει για το διαγωνισμό λούτρινου παιχνιδιού.

Αν δεν είστε μέλος του ΙΚΕΑ Family, μπορείτε να γίνεται μέσω του παραπάνω link ή να  απευθυνθείτε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ, για να αποκτήσετε δωρεάν, εύκολα και γρήγορα την κάρτα μέλους και να απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια από τις αγορές σας!

Σας περιμένουμε για να δώσουμε, μαζί, ζωή σε κάθε παιδικό όνειρο!