“Επιστροφή στα Σχολεία” από την Kellogg’s

“Επιστροφή στα Σχολεία” με ενημέρωση για την αξία του πρωινού από την Kellogg’s

“Επιστροφή στα Σχολεία” από την Kellogg’s
Μία νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και η Kellogg’s, σε συνεργασία με τη ΔΕΛΤΑ, με την ενέργεια “Επιστροφή στα θρανία”, συνδυάζει τις αξίες των δημητριακών και του γάλακτος μαζί και προσκαλεί γονείς και μαθητές να απολαύσουν ένα πλούσιο θρεπτικό πρωινό.

Τα βασικά θρεπτικά συστατικά, οι 5 Βιταμίνες Β, η Βιταμίνη D, το Φυλλικό Οξύ και ο Σίδηρος από τα δημητριακά της Kellogg’s και το Ασβέστιο και οι Πρωτεΐνες από το γάλα της ΔΕΛΤΑ θα προσφέρουν σε σας και την οικογένεια σας ένα ευχάριστο καθημερινό ξεκίνημα, παρέα με τους ήρωες της Kellogg’s.

Με την αγορά δύο ειδικών παιδικών ή οικογενειακών συσκευασιών Coco Pops 375 g., Coco Pops 500 g., Coco Pops Chocos 375 g., Coco Pops Chocos 500 g., Kellogg’s Corn Flakes 375 g. & Kellogg’s Corn Flakes 500 g., θα αποκτήσετε τα Σλουυυρπ Μπολ της Kellogg’s, τα οποία έχουν ενσωματωμένο καλαμάκι, για να απολαμβάνετε και την τελευταία πολύτιμη σταγόνα από το υπέροχο γάλα σας με τον πιο fun τρόπο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο απίστευτα σχέδια: με τον Coco ή τον Cornelius!

Οι ειδικές συσκευασίες θα διατίθενται στα καταστήματα σε όλα τα σημεία της χώρας. Ενημερωθείτε περισσότερο για το πώς θα αποκτήσετε το δικό σας «καλαμα-πληκτικό» πρωινό, στο πίσω μέρος των ειδικών συσκευασιών Coco Pops 375 g., Coco Pops 500 g., Coco Pops Chocos 375 g., Coco Pops Chocos 500 g., Kellogg’s Corn Flakes 375 g. & Kellogg’s Corn Flakes 500 g.