Ιδέες για Ένα Αξέχαστο Παιδικό Πάρτι

Το πάρτι του παιδιού σας με λίγη φαντασία, δημιουργικότητα αλλά και πρωτότυπες ιδέες μπορεί να μείνει αξέχαστο τόσο σε σας όσο και στους καλεσμένους σας .Παρακάτω σας δίνουμε μερικές συμβουλές για αυτή τη σημαντική μέρα του παιδιού σας.

Κάντε το Παιδικό Πάρτι Αξέχαστο για σας και το Παιδί σας

Επιλέξτε τον Χώρο;
Το πρώτο βήμα για ένα επιτυχημένο πάρτι είναι ο χώρος για αυτό διαλέξτε έναν χώρο όπου το παιδί σας νιώθει πιο άνετα. Αν θα έχετε και άλλα παιδάκια μετακινήστε με τέτοιο τρόπο τα έπιπλα σε κάποιο σημείο του σπιτιού σας ώστε να δημιουργήσετε ένα ασφαλή και ελκυστικό χώρο για να παίξουν και να διασκεδάσουν. Μπορείτε βέβαια να κάνετε και το πάρτι σας σε κάποιο χώρο ή παιδότοπο για να γλιτώσετε την ακαταστασία.

Δώστε το πάρτι σας Θέμα
Διαλέξτε ένα θέμα γενεθλίων! Μπορείτε λοιπόν να επικεντρωθείτε σε ένα χρώμα, έναν αγαπημένο ήρωα ή ζωάκι του παιδιού σας. Τα πλαστικά πιατάκια, τα σουπλά, τα ποτήρια, τα σουβέρ, οι χαρτοπετσέτες και οι προσκλήσεις μπορούν να ακολουθούν το θέμα αυτό. Φυσικά μια υπέροχη τούρτα γενεθλίων μπορείτε να την φτιάξετε μόνοι σας με το θέμα που θα έχει το πάρτι σας.

Μοναδικές προσκλήσεις με Φωτογραφία του Παιδιού
Κάντε το πάρτι του παιδιού σας αξέχαστο επιλέγοντας προσκλήσεις που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Φτιάξτε τώρα μια μοναδική και πρωτότυπη πρόσκληση για το Παιδικό Πάρτι κάνοντας personalize σε όποια πρόσκληση σας αρέσει, που θα βρείτε στο http://www.proskliseis-kartes.gr/, βάζοντας την φωτογραφία του παιδιού σας και δικά σας κείμενα.

Κάντε το παιδικό πάρτι αξέχαστο για σας και το Παιδί σας

Personalized Προσκλήσεις

Δώστε Θέμα και στην διακόσμηση
Αφού έχετε επιλέξει το θέμα του πάρτι, πρέπει να δημιουργήσετε μια ταιριαστή ατμόσφαιρα και στο σπίτι σας .Μια αφίσα για το καλωσόρισμα με τη φωτογραφία του παιδιού σας, ένα σουπλά με τη φωτογραφία του για το φαγητό των καλεσμένων, personalized σουβέρ για τα ποτηράκια, είναι μια ιδανική επιλογή για μια πιο ολοκληρωμένη διακόσμηση του πάρτι σας. Πολλές και πρωτότυπες ιδέες για personalized Αφίσες ,σουπλά & σουβέρ δείτε ΕΔΩ.

Σνακ & Μπουφές
Για ένα παιδικό πάρτι είναι ιδανικότερο να σερβίρετε finger food τόσο για τους ενήλικες όσο και για τους μικρούς σας καλεσμένους. Μπορείτε να φτιάξετε πίτσα, μικρά σάντουιτς, σουβλάκια, κεφτεδάκια, σαλάτες και ντιπς. Όσον αφορά τα ποτά προμηθευτείτε αναψυκτικά και χυμούς.

Μουσική, Χορός & Παιχνίδι
Για ένα πετυχημένο παιδικό πάρτι είναι απαραίτητο να υπάρχει μουσική. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε από πριν τη λίστα τραγουδιών με μοντέρνα τραγούδια της εποχής για να χορέψουν οι μικροί σας καλεσμένοι. Αναλόγως του budget σας, μπορείτε να προσλάβετε διασκεδαστή που μπορεί να ντυθεί ανάλογα με το θέμα του πάρτυ και να απασχολήσει για αρκετή ώρα τα παιδιά με παιχνίδια, face painting, μπαλονοκατασκευές και μαγικά τρικ.

Βγάλτε Φωτογραφίες 
Μην ξεχάσετε να βγάλετε φωτογραφίες για να θυμάστε κάθε όμορφη στιγμή του παιδικού πάρτι.

Ευχαριστήριες κάρτες για τους καλεσμένους
Στο τέλος του πάρτι δώστε σε όλα τα παιδιά από μια ευχαριστήρια κάρτα με τη φωτογραφία του παιδιού σας για να θυμούνται αυτη την ημέρα για πάντα. Πάρτε ιδέες από ΕΔΩ και επιλέξτε αυτή που σας αρέσει .

Κάντε το Παιδικό Πάρτι Αξέχαστο για σας και το Παιδί σας

Παραμύθια με Ήρωα το Παιδί σας

Ένα ξεχωριστό Δώρο για τα Γενέθλιά του

Ένα παραμύθι με πρωταγωνιστή το παιδί σας είναι ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο δώρο για τα γενέθλιά του που σίγουρα θα του μείνει αξέχαστο . Για αυτό μη χάνετε χρόνο. Επισκεφθείτε το www.familyandfriends.gr και επιλέξτε το παραμύθι που σας αρέσει.