Και αυτό το φθινόπωρο η καθημερινότητα γίνεται πιο ευχάριστη με προϊόντα SANITAS

Το φθινόπωρο έφτασε και πάλι για να προσφέρει μια αύρα ανανέωσης, να μας βοηθήσει να ανασυνταχθούμε και να αναδιοργανωθούμε.  Για τους λάτρεις των ζεστών στιγμών στο σπίτι, τους υπέρμαχους της οργάνωσης, όσους εκτιμούν την καθαριότητα και την άνεση, η SANITAS, η Νο1 μάρκα προϊόντων οικιακής χρήσης, έρχεται και αυτό το φθινόπωρο για να τα κάνει #olapioapla.

kidsfun.gr_photo_goneis_nea_ekdhlwseis _ sanitas

Ξεκινώντας από την κουζίνα, η SANITAS είναι ο ειδικός που εγγυάται, ότι τα τρόφιμά σας έρχονται σε επαφή με ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα. Σύμμαχος στο μαγείρεμα και στο ψήσιμο, στη μεταφορά και στην αποθήκευση τροφίμων, η SANITAS προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλών προδιαγραφών αντοχής και υγιεινής για κάθε ανάγκη στην κουζίνα.

Το πολυαγαπημένο Αλουμινόχαρτο SANITAS που εδώ 53 χρόνια εμπιστεύεστε, το Αντικολλητικό Χαρτί Ψησίματος η Κλασσική & αγαπημένη Μεμβράνη, καθώς και η μεγάλη ποικιλία σε σακούλες τροφίμων και φαγητοδοχεία θα σας βοηθήσουν όπως πάντα να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και προστατευμένα.

Επιπλέον, η καινοτόμος σειρά SANITAS TeflonΤΜ με την επιφάνεια ψησίματος, την επιφάνεια προστασίας φούρνου αλλά και τις σακούλες πολλαπλών χρήσεων για τοστιέρες & φρυγανιέρες ήρθε για να κάνει τις στιγμές στην κουζίνα ακόμα πιο εύκολες και ξέγνοιαστες.

Προχωρώντας στη μεταφορά των απορριμμάτων σας, οι σακούλες της SANITAS είναι ιδανικές αφού είναι κατασκευασμένες από υλικά προηγμένης τεχνολογίας και εξαιρετικής αντοχής, προκειμένου να παραμείνουν άθικτες και να σας απαλλάξουν από το άγχος πιθανών οπών και σκισιμάτων. Δοκιμάστε τις ULTRA STRONG (με άρωμα ή χωρίς) για επιπλέον ανθεκτικότητα, τις μικρές αρωματικές με χερούλια ή χωρίς για καλαθάκια μπάνιου και φυσικά τις Εasy-pack για μεγαλύτερη ευκολία στο κλείσιμο, αλλά και τη μεταφορά των αγορών σας. Μπορείτε να βρείτε κάθε είδος σακούλας που χρειάζεστε για το σπίτι  σε όλα τα μεγέθη, παραμένοντας βέβαιοι ότι υπάρχει μια για κάθε ανάγκη σας.

Και φυσικά μην ξεχνάμε τα ποιοτικά και ανθεκτικά προϊόντα καθαρισμού της SANITAS, τα οποία θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το χώρο σας καθαρό και περιποιημένο.

Τα εξειδικευμένα σφουγγαράκια για την κουζίνα, για κεραμικές εστίες, ακόμα και για τοίχους θα σας βοηθήσουν να  εξαφανίσετε και τους πιο επίμονους και δύσκολους λεκέδες. Το νέο σύστημα καθαρισμού SANITAS Dishmatic με την εργονομική λαβή του καθώς και το αγαπημένο όλων συρματάκι με λαβή κάνει τον καθαρισμό των σκευών πιο εύκολο από ποτέ.

Με τη νέα σειρά σφουγγαριστρών της SANITAS θα καθαρίσετε σε βάθος κάθε δάπεδο, ενώ με τη σφουγγαρίστρα με 100% μικροΐνες και με τη νέα τεχνολογία Silver Ions που προστατεύουν από την ανάπτυξη βακτηριδίων το σφουγγάρισμα θα γίνει πιο εύκολο από ποτέ.

Τέλος, με όποια δουλειά στο σπίτι και αν καταπιαστείτε, διαλέξτε Tα γάντια SANITAS που σας ταιριάζουν περισσότερο και προστατέψτε τα χέρια σας!