Μαγικές Γιορτές μαζί με τα Παιδιά!

Οι γιορτές είναι μια πολυάσχολη περίοδος για τις οικογένειες! Έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε! Πρέπει να στολίσουμε το σπίτι, να ετοιμάσουμε τα δώρα, να φτιάξουμε και σπιτικά γλυκά! Αλλά όλα αυτά μπορούμε να τα κάνουμε μαζί με τα παιδιά μας και έτσι να μετατρέψουμε την προετοιμασία σε γιορτή!

kidsfun.gr-photo-goneis- enhmerwsh- nea ekdhlwseis - xristougenna ikea

Ας ψήσουμε μπισκοτάκια για την οικογένεια και τους φίλους μας, μαζί με τα παιδιά! Στην ΙΚΕΑ θα βρούμε όλα όσα θα χρειαστούμε, από ζύμη και φορμάκια κοπής μέχρι πλάστη και φόρμες για σοκολατάκια. 

PH121530

Εξοπλιζόμαστε λοιπόν με πλάστη και ποδιές για εμάς αλλά και για τα παιδιά από την ΙΚΕΑ, ώστε ακόμα και τα πιο … μικρά χεράκια να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προετοιμασία και τη διακόσμηση!

Μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσουμε τις τρισδιάστατες φόρμες SNÖKUL και να φτιάξουμε πανεύκολα τους πιο όμορφους χιονάνθρωπους από σοκολάτα ή αμυγδαλόπαστα! Ετοιμάζουμε το μίγμα και αφήνουμε τα παιδιά να δημιουργήσουν!

Και αν μας αρέσουν τα μπισκοτάκια, τα παιδιά θα περάσουν ευχάριστα και θα δημιουργήσουν στο λεπτό, γιορτινά μπισκότα με το περιστρεφόμενο εργαλείο κοπής ζύμης φτιαγμένο ειδικά για τα χεράκια τους!

Το δικό μας χριστουγεννιάτικο μπισκοτόσπιτο!

Με το σετ κοπής ζύμης σε σπιτάκι SNÖKUL, η κατασκευή και η συναρμολόγηση ενός σπιτιού από μπισκότο γίνεται εύκολη υπόθεση ακόμα και για τους πιο μικρούς ζαχαροπλάστες! Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη ζύμη με πιπερόριζα που θα βρούμε στο Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων ΙΚΕΑ και να αφήσουμε τα παιδιά να το διακοσμήσουν όπως τους αρέσει!

kidsfun.gr-photo-goneis-enhmerwsh - goneis- dhmiourghste stis giortes ikea

Και αν ο χρόνος πιέζει και θέλουμε να αποφύγουμε το ψήσιμο, στο Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων ΙΚΕΑ θα βρούμε έτοιμο ψημένο χριστουγεννιάτικο μπισκοτόσπιτο που μπορούμε να διακοσμήσουμε με υπέροχες καραμελολιχουδιές!

Και οι γιορτές στο σπίτι με τα παιδιά είναι μαγικές!