Νέο Volta Fun Town στο Athens Metro Mall

Με κίνητρο την αγάπη για το αντικείμενο και με πρωταρχικό στόχο την διασκέδαση και την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων αλλά παράλληλα την ασφάλεια και την διαπαιδαγώγηση τους, τα Volta Fun Town δημιουργούν πολυχώρους οικογενειακής εστίασης και ψυχαγωγίας, οι οποίοι προσφέρουν ένα ζεστό, φιλόξενο, σύγχρονο και διασκεδαστικό περιβάλλον για ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

moudialito

Με το πέρασμα των χρόνων και με την εδραίωση των Volta Fun Town στον χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας, έχουμε αποκτήσει πιστούς και αγαπημένους φίλους που μεγαλώνουν παίζοντας στις εγκαταστάσεις μας.

Θέλοντας να διατηρήσουμε αυτές τις πολύτιμες φιλίες αλλά και να τις ενισχύσουμε, δημιουργήσαμε ένα νέο χώρο, η διαρρύθμιση και η αισθητική του οποίου διαφέρει ελαφρώς από τους υπόλοιπους, για να παρέχουμε διασκέδαση και ψυχαγωγία στις λίγο μεγαλύτερες ηλικίες παιδιών, πάντα με υψηλή ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών!

Τα Volta Fun Town ανέβηκαν επίπεδο…
+ επίπεδο 3 στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall*
+ μεγαλύτερο ηλικιακό εύρος στην διασκέδαση
+ περάσαμε πίστα…ΝΕΑ πίστα Roller Skating
+ ΝΕΑ δραστηριότητα Digi WALL [διαδραστικός τοίχος αναρρίχησης για ατομικό ή ομαδικό παιχνίδι]
+ ποικιλία σε ηλεκτρονικά παιχνίδια νέας τεχνολογίας
+εμπλουτισμένο MENU με δροσιστικά αναψυκτικά και χυμούς, λαχταριστά snacks και απολαυστικές γεύσεις παγωτού και φαγητού.
Ένας χώρος ιδανικός για την διοργάνωση παιδικών parties, σχολικών εκδρομών και κάθε άλλου είδους εκδήλωση για να γιορτάσετε την δική σας ξεχωριστή περίσταση!

Tο κατάστημα στο 2ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου, περιμένει τους πιο μικρούς μας φίλους για …εξερεύνηση στην ΖΟΥΓΚΛΑ, χοροπηδητά στο ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ, ΨΑΡΕΜΑ και άλλα πολλά!!!
Ελάτε να διασκεδάσουμε…στα σύννεφα!

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall – 3ος όροφος

www.voltafuntown.gr