“Ο Ζυμαρούλης” στο Θέατρο Coronet

O Μάρκος Σεφερλής, που εδώ και χρόνια έχει κερδίσει την αγάπη των παιδιών, γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μια παράσταση που θα αγγίξει τις παιδικές ψυχές.

kidsfun.gr-nea ekdhlwseis-photo - paidiko theatro - zymaroulis-theatro

Η ιστορία διαδραματίζεται στον παλιό ξύλινο μπουφέ μιας κουζίνας. Ο Ζυμαρούλης, ο οποίος μόλις έχει ψηθεί από τους «Μεγάλους» – τους ιδιοκτήτες δηλαδή του σπιτιού – συναντά τον Κούκο, που ζει μέσα στο ρολόι του σπιτιού κι αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Έχει έναν κουρασμένο και ταλαιπωρημένο λαιμό, ο οποίος δεν του επιτρέπει να εκφέρει σωστά τα περιβόητα «κούκου» του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το επόμενο πρωί να βρεθεί στον σκουπιδοτενεκέ. Σε συνεργασία λοιπόν με το Αλάτι και το Πιπέρι προσπαθεί να γιατρέψει τον λαιμό του Κούκου, έτσι ώστε να μπορέσει να ξαναβρεί τη φωνή του και να παραμείνει κοντά τους. Έρχεται όμως αντιμέτωπος μ’ έναν πεινασμένο Ποντικό – που ζει κρυφά πίσω από τον μπουφέ – κι ένα παλιό, ξεχασμένο φακελάκι Τσαγιού, που ζει μέσα σε μία τσαγιέρα στο πιο ψηλό ράφι της κουζίνας! Θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του;

Η μεγάλη κι εποικοδομητική συμμετοχή των παιδιών, το έξυπνο χιούμορ, η έντονη δράση, τα μεγεθυμένα αντικείμενα και σκηνικά, τα πολύχρωμα κι εντυπωσιακά κοστούμια, τα πολλά και όμορφα χορευτικά και τραγούδια και τέλος τα απλά, αλλά πολύ σημαντικά μηνύματα της παράστασης – όπως είναι η φιλία, η αγάπη και η συνεργασία – κατατάσσουν το μιούζικαλ του David Wood «Ο Ζυμαρούλης» ως ένα από τα πιο σπουδαία και πιο πολυπαιγμένα έργα της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας!

Σκηνοθεσία: ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ
Συγγραφέας: DAVID WOOD

Διασκευή – Στίχοι Τραγουδιών: ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ

Σκηνικά: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΟΛΙΔΗ
Κοστούμια: ΣΥΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ 
Μουσική: ΝΙΚΟΣ ΒΕΝΤΟΥΡΑΤΟΣ
Χορογραφίες: ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ
Φωτισμοί: ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ 
Ήχος: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ 
Μακιγιάζ: ΒΑΣΙΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Βοηθός Σκηνοθέτη: ΑΡΕΤΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

Μάρκος Σεφερλής
Γιάννης Παπαευθυμίου
Σοφιάννα Γρηγοριάδη
Φανούρης Κορρές
Ελένη Καρβέλη
Ηλίας Παπακωνσταντίνου
Κατερίνα Κασμερίδου
Ρομίνα Μαροπούλου
Ιωάννα Κεφαλά

Χρήσιμες Πληροφορίες
Θέατρο Coronet
Φρύνης 11, Παγκράτι, 11634 Αθήνα
Τηλέφωνα: 210 7012123 – 210 7012511

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
Οι θεατές του Θεάτρου CORONET μπορούν να σταθμεύουν το αυτοκίνητό τους στο Parking Αυτοκινήτων ACROPOLE, παραπλεύρως του θεάτρου, με είσοδο από την οδό ΑΣΠΑΣΙΑΣ 5, στην Προνομιακή Τιμή των 5,00€ για όσο χρόνο παραμονής χρειασθούν.