Προσωποποιημένες Πασχαλινές Λαμπάδες για Αγόρια & Κορίτσια

Ψάχνετε  ξεχωριστές και πρωτότυπες λαμπάδες για το Βαφτιστήρι σας; Αυτό το Πάσχα επιλέξτε μια  χειροποίητη προσωποποιημένη  λαμπάδα για το βαφτιστήρι σας με  το όνομα του παιδιού, τη φωτογραφία του και την αφιέρωση που θέλετε από το www.familyandfriends.g

Εικόνα2

Στο www.familyandfriends.gr θα βρείτε μοναδικά προσωποποιημένα κουτιά για λαμπάδες και  χειροποίητες προσωποποιημένες Λαμπάδες για αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας. Μοναδικές Λαμπάδες που έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά και μόνο για το δικό σας αγαπημένο βαφτιστήρι.  Λαμπάδες ξεχωριστές από όλες τις άλλες, που θα αρέσουν πολύ στο παιδάκι αλλά και στη μαμά και που θα μείνουν αξέχαστες  σε όλη την οικογένεια!

Κουτί & Λαμπάδα « Η πρώτη μου Πασχαλινή Λαμπάδα»

kidsfun.gr-photo- nea ekdhlwseis- h prwrh prosopoihmenh lambada me fwtografia

Η προσωποποιημένη λαμπάδα, Η Πρώτη μου Πασχαλινή Λαμπάδα με Φωτογραφία, και Όνομα σε Προσωποποιημένο πολυτελές Κουτί για αγόρια και Κορίτσια είναι μια ξεχωριστή  και πρωτότυπη ιδέα για την πρώτη λαμπάδα κάθε παιδιού.

Συνδυάστε την Προσωποποιημένη Λαμπάδα με Φωτογραφία σε Κουτί, με ένα  κουτί για πασχαλινό αυγό με το όνομα του παιδιού, το έτος και την δική σας αφιέρωση

 

Πασχαλινή Λαμπάδα με Αρχικό Ονόματος  & Προσωποποιημένο Κουτί

kidsfun.gr-photo-nea ekshlwseis- pasxalines prosopopoihmenes lambades

Μια άλλη πρωτότυπη και ξεχωριστή ιδέα για λαμπάδα για αγόρια και κορίτσια από 1 έτους έως 12 ετών  είναι η Προσωποποιημένη χειροποίητη Πασχαλινή Λαμπάδα  με το αρχικό του ονόματος και  το προσωποποιημένο Κουτί . Η προσωποποιημένη λαμπάδα με το αρχικό του ονόματος φτιάχνεται κάθε φορά από την αρχή αποκλειστικά και μόνο για το δικό σας βαφτιστήρι.

 Η Χειροποίητη προσωποποιημένη Λαμπάδα με το αρχικό του ονόματος μαζί με το κουτί της, έχει το όνομα του παιδιού  στην Λαμπάδα και τις ευχές της νονάς μαζί με το έτος στο κουτί . Η Πασχαλινή Λαμπάδα με  το Αρχικό του Ονόματος & Κουτί με Όνομα θα αρέσει πολύ στο παιδάκι αλλά και στη μαμά που θα την κρατήσει σαν αναμνηστικό για πάντα!

 

Προσωποποιημένη Λαμπάδα Ελεφαντάκι με Όνομα & Έτος

Familyandfriends.gr-Photo-Prosopopoihmeni-Lampada-me-koyti-dwro-gia-pasxa-paidia---ElefantakiKoritsi-THUMB

Η προσωποποιημένη λαμπάδα Ελεφαντάκι με Όνομα & Έτος με Προσωποποιημένο κουτί για αγόρια και κορίτσια είναι μια  πρωτότυπη ιδέα για αυτό το Πάσχα. Είναι μια ξεχωριστή ιδέα για το νονό και τη νονά που θέλει η λαμπάδα που θα δώσει στο βαφτιστήρι του αυτό το Πάσχα να ξεχωρίσει

Η λαμπάδα από ξυστό αρωματικό κερί έχει πάνω το ελεφαντάκι με το όνομα του παιδιού ενώ στο κουτί της λαμπάδας μπαίνει η φωτογραφία του παιδιού, το όνομά του, η αφιέρωση της νονάς και το έτος.

Μπορείτε να επιλέξετε και μόνο τη λαμπάδα που σας αρέσει χωρίς κουτί η μόνο το κουτί  χωρίς τη λαμπάδα

Βρείτε περισσότερες ιδέες για προσωποποιημένες λαμπάδες και προσωποποιημένα πασχαλινά δώρα στο www.familyandfriends.gr