Συνεχίζουμε τις Διακοπές μας στο Alkyon Resort Hotel & Spa 5★

Τέλος Αυγούστου, άλλοι ξεκινάνε τις διακοπές τους και άλλοι έχουν πάρει τον δρόμο της επιστροφής. Όμως το καλοκαίρι καλά κρατεί και με την άκρως δελεαστική προσφορά του Alkyon Resort Ηοtel & Spa, μικροί και μεγάλοι, συνεχίζουμε τις καλοκαιρινές διακοπές μας μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου!

Συνεχίζουμε τις Διακοπές μας στο Alkyon Resort Hotel & Spa 5★

Καλοκαιρινή προσφορά (25/8 – 30/9)*:

Πλήρης διατροφή (Πρωινό, Γεύμα & Δείπνο σε μπουφέ)
Ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων (κρασί, νερό και αναψυκτικά)

Summer Kids:
Παιδικά προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης (καθημερινά έως 14 Σεπτεμβρίου)
Καραγκιόζης, Θεατρικό παιχνίδι
Παιδότοπος
Καταπράσινο πάρκο με παιδική χαρά
Παιδική πισίνα 55 τμ.
Ποδήλατα
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Πινγκ – πονγκ και ποδοσφαιράκι
ΔΩΡΕΑΝ ένα παιδί έως 12 ετών (μαζί με τους γονείς σε standard/superior/executive/Junior Suite)
ΔΩΡΕΑΝ 2o παιδί έως 4 ετών (μαζί με τους γονείς σε superior)
Ενδεικτική τιμή προσφοράς: από 50€ το άτομο σε δίκλινο standard.
*Η καλοκαιρινή προσφορά ισχύει από 25 Αυγούστου έως 30 Σεπτεμβρίου 2014.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις τιμές στο www.alkyonhotel.gr.

Spa Center (Σεπτέμβριος 2014):
Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου και της εσωτερικής πισίνας (ενήλικες)
Προσφορά Spa ‘AFTER SUN RETREAT’ : Επιλέξτε το άρωμα που σας ταιριάζει και απολαύστε τη χαλάρωση που σας προσφέρει το μασάζ με λάδι από ζεστό κερί. Νιώστε τη βελούδινη αίσθηση και την ενυδάτωση που προσφέρει στην επιδερμίδα σας. Ολοκληρώστε την φροντίδα με μια αναζωογονητική θεραπεία για το πρόσωπο, χαρίζοντας του λάμψη και ενυδάτωση.

Περιλαμβάνει:

Candle massage, full body, 50 λεπτά
Spa Prestige facial treatment, 35 λεπτά
Ειδική τιμή προσφοράς: 100€

Λίγα λόγια για το Alkyon Hotel Resort & Spa 5★ :

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Resort Hotel & Spa 5★, βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας. Χτισμένο σε μια έκταση 23.000 τ.μ. μέσα σε κατάφυτους κήπους, αποτελεί μια όαση γαλήνης και πολυτέλειας για τους επισκέπτες του, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολυτελούς διαμονής, υγείας και ευεξίας, εστίασης, οργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων.
Το βραβευμένο πολυτελές κέντρο υγείας και ευεξίας ‘Spa Center’ του ξενοδοχείου προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση σε όσους επιθυμούν υψηλές υπηρεσίες χαλάρωσης, ομορφιάς, αντιγήρανσης, αναζωογόνησης και ευεξίας. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν: Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, θερμαινόμενο Jacuzzi 6 θέσεων, Turkish bath, Hamam, 2 Saunas, Spa jet, Γυμναστήριο, Κομμωτήριο, Τμήμα αντιγήρανσης, 5 ατομικές καμπίνες θεραπειών, Spa Suite, Αρωματικό λουτρό υδρομασάζ & Spa Boutique.
Το Alkyon Resort Hotel & Spa 5★ διαθέτει μοναδικούς χώρους συνεδρίων, παρουσιάσεων, εταιρικών συναντήσεων, σεμιναρίων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων. Οι κομψές αίθουσες μπορούν να φιλοξενήσουν από μια μικρή συνάντηση των 10 ατόμων μέχρι μια εκδήλωση 1100 ατόμων. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι άριστες υπηρεσίες υποστήριξης και το έμπειρο προσωπικό διασφαλίζουν με φροντίδα την επιτυχία κάθε εκδήλωσης.
Η προνομιακή του θέση του Alkyon Resort Hotel & Spa 5★ , σε απόσταση μόλις μιας ώρας από την Αθήνα και 80 μέτρων από την πεντακάθαρη παραλία, το καθιστά πρώτο στην προτίμηση των επισκεπτών για τις μικρές ή τις μεγάλες αποδράσεις τους όλες τις εποχές του χρόνου.