Τα νέα NESQUIK Alphabet απελευθερώνουν τη δημιουργικότητα των παιδιών

Τα αγαπημένα παιδικά δημητριακά πρωινού της Nestlé, γνωρίζοντας την αξία ενός απολαυστικού και θρεπτικού πρωινού, παρουσιάζουν τα νέα NESQUIK Alphabet, που θα λατρέψουν μικροί αλλά και μεγάλοι. Τα 26 σοκολατένια γράμματα της αγγλικής αλφαβήτου περιμένουν τους μικρούς μας φίλους να δημιουργήσουν και να αρχίσουν να μαθαίνουν τις πρώτες τους λεξούλες στα αγγλικά. Το πρωινό γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστικό αφού τα παιδιά εξερευνούν την αγγλική αλφάβητο και γεμάτα χαμόγελο μοιράζονται τις δημιουργίες τους!flatbelly-part_1 front

Παράλληλα, τα NESQUIK Alphabet θα γίνουν αξιόπιστη επιλογή και των μεγάλων αφού θρέφουν τη σκέψη των παιδιών στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής, πάντα με την εγγύηση ολικής άλεσης της Nestlé. Χάρη στην ξεχωριστή τους συνταγή τα νέα δημητριακά συμβάλλουν στην ομαλή ανάπτυξη των γνωσιακών, ψυχολογικών και νοητικών λειτουργιών αφού περιέχουν σίδηρο και Βιταμίνες Β3, Β5 & Β6. Επιπλέον, το ασβέστιο και η Βιταμίνη D που περιέχουν είναι απαραίτητα για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών των παιδιών.

Με τα νέα δημητριακά της Nestlé οι μικροί μας φίλοι σχηματίζουν τις πρώτες τους αγγλικές λεξούλες απολαμβάνοντας ένα θρεπτικό πρωινό στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής!

Τώρα το πρωινό εκτός από θρεπτικό γίνεται και διασκεδαστικό!

Ανακαλύψτε και εσείς τα NESQUIK Alphabet της Nestlé !