Το Kids Fun Συναντά τη Θεοπούλα

Σίγουρα θα θέλαμε όλοι να είναι η δική μας γιαγιά. Η κυρία Έφη Παπαθεοδώρου, γνωστότερη ως Θεοπούλα της τηλεοπτικής σειράς «Στο παρά πέντε». Παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα, η Θεοπούλα, συνάντησε τους μικρούς δημοσιογράφους του KID’S FUN σε ένα αγαπημένο της στέκι στην περιοχή της Καισαριανής και τους μίλησε για όλα και τα καλύτερα ειπώθηκαν όταν τα κασετόφωνα, έσβησαν….

Το Kids Fun Συναντά τη Θεοπούλα

Η Σειρά ΄Στο παρά πέντε΄ γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Τι έχετε να μας πείτε εσείς για τη σειρά;

Αν δεν παινέσεις το σπίτι σου, πέφτει και σε πλακώνει. Νομίζω πως πρόκειται για πολύ αξιόλογη σειρά, με μοναδικά κείμενα και πολύ ωραίες ατάκες. Όλοι οι ηθοποιοί δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και το κοινό ανταποκρίνεται.

Για ποιο λόγο δεχτήκατε να υποδυθείτε τη Θεοπούλα;

Ήταν ένας ρόλος που μου πήγαινε πολύ. Τόσο ηλικιακά όσο και σαν χαρακτήρας.

Πώς θα χαρακτηρίζατε τη Θεοπούλα;

Η Θεοπούλα λόγω της ηλικίας της έχει ένα πρόβλημα αλλά σε βαθμό που ελέγχεται. Μοιάζει λίγο πολύ με ένα παιδί. Έχει τον αυθόρμητο χαρακτήρα των παιδιών και με τα αστεία της, γίνεται ακόμα πιο αγαπητή.

Εκτός από τη Θεοπούλα, ποιον χαρακτήρα θα ξεχωρίζατε για γιατί;
Α, όλοι οι χαρακτήρες είναι εξαιρετικοί… δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Ο κάθε ένας είναι μοναδικός.

Έχετε κοινά χαρακτηριστικά με τη Θεοπούλα;
Ασφαλώς… κι εγώ κάνω γκάφες ενώ μερικές φορές λέω πράγματα που δε θα έπρεπε να πω. (Η κυρία Παπαθεοδώρου μας περιγράφει τη διαμάχη της με μία γειτόνισσα και όλοι ξεσπάμε σε γέλια).

Έχετε σε κάποιον συμπρωταγωνιστή σας, ιδιαίτερη αδυναμία;
Πρώτα απ΄όλα έχω αδυναμία στην κυρία Ειρήνη, που κάνει την άλλη γιαγιά. Είμαστε φίλες και συνεργάτες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. όμως όλα τα παιδιά τα αγαπώ και τα εκτιμώ πολύ.

Θα θέλατε ο κύριος Καπουτζίδης να άλλαζε κάτι στη Θεοπούλα;
Όχι βέβαια… ο ρόλος της Θεοπούλας είναι τέλειος.

Περιμένατε ότι η σειρά θα σημείωνε τόσο μεγάλη επιτυχία;
Εμείς Μόλις διάβασα το σενάριο κατάλαβα ότι πρόκειται για πολύ καλή σειρά, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ αυτή την απήχηση.

Εσείς κάνετε πράγματα ΄Στο παρά πέντε΄;
Ομολογώ πως είμαι λίγο πιο οργανωτική. Ας πούμε αν έχω να πάω ένα ταξίδι το Σαββατοκύριακο, αρχίζω και προετοιμάζομαι 6-7 μέρες πιο πριν. Δεν είμαι άνθρωπος του παρά πέντε.

Έχει συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που ήταν πραγματικά αστείο;
Πάρα πολλά… ο Γιώργος (Καπουτζίδης) είναι άτομο πολύ αυθόρμητο και γελάει πάρα πολύ εύκολα. Όταν ετοιμάζαμε το επεισόδιο που πηγαίναμε στον αγώνα ρίξαμε τρομερό γέλιο, αφού έπρεπε να μάθω τα ονόματα των παικτών και δεν έχω την παραμικρή ιδέα από ποδόσφαιρο.

Θα μας αποκαλύψετε κάτι από τα επόμενα επεισόδια της σειράς;
Ειλικρινά σας το λέω, δεν ξέρω τίποτα σχεδόν. Όλα βρίσκονται στη φαντασία του Γιωργάκη (Καπουτζίδης). Δεν ξέρω να σας πω ούτε αν θα συνεχίσουμε και του χρόνου.

Μιλήστε μας λίγο για τη ζωή σας. Τι θυμάστε από τα παιδικά σας χρόνια;

Έχω περάσει πολύ καλά παιδικά χρόνια. Τότε στην επαρχία, όπου μεγάλωσα, τα παιδιά ήταν πραγματικά ελεύθερα. Παίζαμε στις αλάνες όλη την ημέρα.

Τι δουλειές έχετε κάνει πριν γίνετε ηθοποιός;
‘Οταν σπούδαζα στη σχολή είχα μάθει στενογραφία… δεν ασχολήθηκα όμως πολύ. Για να βοηθάω την οικογένεια μου, έκανα το μοντέλο στη σχολή καλών τεχνών.

Μιλήστε μας λίγο για το καινούργιο σας βιβλίο.

Δεν σας το έφερα σήμερα, γιατί αυτές τις ημέρες βάζουμε μέσα τις φωτογραφίες. Είναι ένα βιβλίο για τη ζωή μου και έχει τον τίτλο ΄΄πως γλυκαίνουν οι τσουκνίδες΄΄. Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε θα σας το φέρω γιατί θα είναι έτοιμο.

Αν μπορούσατε τι θα αλλάζατε στη ζωή σας;

Έχω σως θα ήθελα να ταξιδεύω περισσότερο και να παίξω κάποιους ρόλους στο θέατρο, που τώρα λόγω ηλικίας δεν μπορώ,

Τι κάνετε στον ελεύθερό σας χρόνο;

Τώρα πια δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο. Γενικά αν βρω λίγη ώρα, προσπαθώ να βάλω μία σχετική τάξη στο σπίτι ή να πάω στον κινηματογράφο.

Έχετε γράψει βιβλία, έχετε παίξει στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Τι άλλο θα θέλατε πλέον να κάνετε;
Το μόνο που χρειάζομαι είναι λίγη ξεκούραση. Επίσης θα ήθελα να πάω στο Αζερμπαϊτζάν… μου πρότειναν μία ταινία που θα λέγεται ΄Αζερμπαϊτζάν my dream΄ και το σκέφτομαι για να κάνω και αυτό το ταξίδι με την ευκαιρία.

Πώς σας αντιμετωπίζουν οι θαυμαστές σας στο δρόμο;
Με αγκαλιάζουν, με φιλάνε, βγάζουμε φωτογραφίες, τους δίνω αυτόγραφα… μου αρέσει που έχω με τον κόσμο αυτή την επικοινωνία.

Αγαπάτε τα παιδιά;
Πάρα πολύ και ας μην έχω δικά μου. Ασχολούμαι με τα παιδιά και τα καταλαβαίνω γιατί μάλλον έχω μείνει κι εγώ ακόμα παιδί.

Τι μήνυμα θα στέλνατε στους αναγνώστες του KID’S FUN;
Να μείνουν παιδιά στην ψυχή γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.