Χαρούμενα Χριστούγεννα στο ATHENS METRO MALL με Δώρο ένα αυτοκίνητο Renault Twingo,

Χαρούμενα Χριστούγεννα για όλη την οικογένεια στο ΑΤHENS METRO MALL, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, που φέτος – σε συνεργασία με τον Αthens Dee Jay – σας κάνει ΔΩΡΟ ένα αυτοκίνητο Renault Twingo! Πως; Εως και τις 05/01/2017, με αγορές 20€ και άνω, συμμετέχετε στη μοναδική κλήρωση!!! Νιώστε από κοντά τη Χαρά, χορέψτε και τραγουδήστε στα Christmas Live Stage με αγαπημένους καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Παπαδόπουλος (11/12) αλλά και ο Stan (16/12), ενώ στις 09 & 18 Δεκεμβρίου σας περιμένει live η μπάντα “Ilias and The Notorious Troupe”. Ζήστε τη μαγεία των Γιορτών την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με την Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου και χαρείτε με τα παιδιά σας άφθονες Χριστουγεννιάτικες παιδικές δραστηριότητες σχεδιασμένες στο πνεύμα των εορτών.

MΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για ένα Renault Twingo

Το Αthens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, και ο Αthens Dee Jay σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε ενα Renault Twingo.

Aπό τις 17/11/2016 έως και τις 05/01/2017, με αγορές 20€ και άνω στα καταστήματα του Athens Metro Mall, συμμετέχετε στην κλήρωση για ένα αυτοκίνητο Renault Twingo!

Η κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί σε live του 95.2 ATHENS DEE JAY και του Μιχάλη Τσαουσόπουλου στο Athens Metro Mall την Πέμπτη 05/01/2017, στις 20:00, στο επίπεδο 0.

Χριστουγεννιάτικες Παιδικές Δραστηριότητες*
Απίθανες Χριστουγεννιάτικες Δράσεις περιμένουν τους μικρούς φίλους του ΑΤHENS METRO MALL από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 έως την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017.

Συνάντηση με τον Άγιο Βασίλη
Τους μικρούς μας καλεσμένους υποδέχεται ο Άγιος Βασίλης στο θρόνο του, φωτογραφίζεται και μοιράζει ευχές και χαμόγελα σε όλους.

Face painting και Γράμμα στον Άγιο Βασίλη
Οι νεράιδες του χιονιού γράφουν μαζί με τα παιδιά το γράμμα με τις επιθυμίες τους για τον Άγιο Βασίλη και τα μεταμορφώνουν με face painting και πολλή «νεραϊδόσκονη».

Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια κατασκευών
Στολίδια από πηλό, χριστουγεννιάτικες κάρτες, χιονισμένες μπάλες, παπουτσάκια καλικαντζάρων και χάρτινα δεντράκια δημιουργούνται από τα χέρια των παιδιών. Μαζί τους, οι ήρωες των Χριστουγέννων τους βοηθούν να μεταμορφώσουν απλά υλικά σε αριστουργήματα παιδικής τέχνης!

Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια
Τα καλικαντζαράκια πήραν όλα τα παιχνίδια και τα δώρα από το εργαστήριο παιχνιδιών και ετοιμάζονται για τρελό πάρτι! Οι χιονονιφάδες μας μαθαίνουν τρελό ρυθμό, τα ταρανδάκια χάσανε τα κουδουνάκια τους και ένα απίθανο κυνήγι θησαυρού ξεκινά, οι χιονούλες τρέχουν και παίζουν με τα έλκηθρα και όλοι μαζί τοποθετούμε τις μπάλες στο χριστουγεννιάτικο δέντρο με κλειστά τα μάτια και τραγουδάμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Για ηλικίες 18 μηνών έως 3 ετών
Για τους ακόμα πιο μικρούς επισκέπτες, 18 μηνών έως 3 ετών, πραγματοποιούνται χριστουγεννιάτικες δράσεις που συνδυάζουν παιχνίδια, αφήγηση παραμυθιών και δημιουργικές κατασκευές από τις 11:00-14:00 και 17:00-20:00, στο επίπεδο 4.

Σημείωση:
 Οι δράσεις Συνάντηση με τον ‘Αγιο Βασίλη και Face Painting και Γράμμα στον Άγιο Βασίλη θα πραγματοποιηθούν στο επίπεδο 1 έως και τις 11/12/2016 και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στο επίπεδο 3 του ATHENS METRO MALL
 Οι δράσεις Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια Κατασκευών και Χριστουγεννιάτικα Παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στο επίπεδο 3 του ATHENS METRO MALL.