1ο Αthens Stationary Cycling Marathon στο Μοσχάτο

Την Παρασκευή 26 & Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου (18:00 – 22:00) στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στο Μοσχάτο με την υποστήριξη του Studio Γυμναστικής, Θεραπευτικής Κίνησης και Υγείας, «Soma» και σε συνεργασία με το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου θα διεξαχθεί το πρώτο AthensStationaryCyclingMarathon. Μια εκδήλωση αθλητικού περιεχομένου η οποία φιλοδοξεί να εντάξει τη φιλοσοφία της στατικής ποδηλασίας στην καθημερινότητα του κόσμου ανεξαρτήτως ηλικίας ή εξοικείωσης με τη γυμναστική.

kidsfun.gr-photo-nea ekdhlwseis-1o athens stationary Cycling Marathon

Στην κεντρική πλατεία  στο Μοσχάτο θα τοποθετηθούν 100 ποδήλατα για τους συμμετέχοντες που θα θελήσουν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα εκγύμνασης.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τους χώρους στους οποίους μπορούν να βρουν τη στατική ποδηλασία και να γνωρίσουν από κοντά τους καθηγητές.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, εξειδικευμένοι instructor θα καθοδηγούν τους ενδιαφερόμενους για το πώς πραγματοποιείται ένα μάθημα προπόνησης στατικής ποδηλασίας.

Επιπλέον, για ένα διήμερο η πλατεία θα μεταμορφωθεί σε έναν πολυχώρο διασκέδασης όπου οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν μοναδικά happening, μουσικά showαπό τους RudbeatsDrumline, διαγωνισμούς με δώρα από τους χορηγούς μας αλλά και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Είσοδος δωρεάν
Προκράτηση ποδηλάτων για συμμετοχή στο AthensStationaryCyclingMarathon: 

Tηλ: 210-9423949  Kινητό: 6974336870
e-mail: soma-studio@hotmail.com