My Playce και στη Παλλήνη! Για παιδιά από 16 Μηνών έως 7 Ετών

My Playce και στη Παλλήνη, για παιδιά από 16 Μηνών έως 7 Ετών! My Playce σημαίνει Παιχνίδι, Δημιουργία, Εκπαίδευση! Σε ένα περιβάλλον ασφαλές και χαρούμενο, τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να μάθουν, να δημιουργήσουν, να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να αναπτυχθούν νοητικά και συναισθηματικά.

kidsfun.gr-photo -goneis-nea ekdhlwseis- my playce pallhnh 2

Το My Playce θέτει ως προτεραιότητα την ανάγκη όλων των παιδιών για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, πέρα από τις σχολικές δραστηριότητες αλλά και πέρα από αυτές  που περιορίζονται στο χώρο του σπιτιού.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του My Playce σχεδιάζει και εφαρμόζει ποικιλία προγραμμάτων, με στόχο την ανάδειξη των οπτικοκινητικών, των κοινωνικών και των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων των παιδιών, καθώς και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της αυτοεκτίμησης και της ανεξαρτησίας τους. Στόχος των προγραμμάτων είναι το παιδί να καλλιεργήσει όλες εκείνες τις δεξιότητες και να λάβει τα ερεθίσματα εκείνα που το βοηθούν να μάθει τη ζωή και να αγαπήσει τη γνώση.

kidsfun.gr-photo-goneis - nea ekdhlwseis-my playce-3

Παράλληλα, το My Playce προσφέρει στους γονείς τη δυνατότητα να παρακολουθούν και να συμμετέχουν ενεργά, μέσα από ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και τη δημιουργικότητα του παιδιού τους.

Στο My Playce δίνεται προτεραιότητα στο παιδί και την ανάπτυξή του. Για το λόγο αυτό παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής γονέων από εξειδικευμένους επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και τους γονείς.

My Playce Pallini

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου τα My Playce θα υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειας, το My Playce Pallini, το πέμπτο στη σειρά.

kidsfun.gr-photo-goneis -nea -ekdhlwseis-my playce sth pallhnh

Το πάθος της συγγραφέως Ίρμης Μητροπούλου για το My Playce γεννήθηκε όταν ξεκίνησε να στέλνει τον δίχρονο γιο της στο My Playce Ψυχικού το 2012. Η Ίρμη παρακολουθούσε από κοντά την ανάπτυξη του παιδιού της σε κοινωνικές δεξιότητες-κλειδιά, την καλλιέργεια της αυτοπεποίθησης, καθώς και το να αποκτά την όρεξη για γνώση και ανακάλυψη.

Χάρη στα διαδραστικά μαθήματα στα οποία απολάμβανε την πλήρη προσοχή των παιδαγωγών του, ο μικρός “άνθησε” και εξελίχθηκε σε κάθε επίπεδο.
Καθοδηγούμενη από τον ενθουσιασμό της, η Ίρμη πέρασε στο επόμενο βήμα, αυτό της επέκτασης στην ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στην Παλλήνη του ήδη πετυχημένου My Playce. Το εν εξελίξει My Playce Pallini θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό στις 23 Σεπτεμβρίου, σε έναν ιδιαίτερα μεγάλο χώρο.
Χρησιμοποιώντας ως έμπνευση τον ανοιχτό χώρο, που αντιπροσωπεύει την έννοια της ελευθερίας για μικρούς και μεγάλους, το My Playce Pallini ορίζει, με αυτό τον τρόπο, την ιδιαίτερη ταυτότητά του.
Στον προνομιακό αυτό χώρο δεν χάνει κανείς την αίσθηση του έξω, ακόμα και όταν βρίσκεται μέσα!

Το Πρόγραμμα του My Playce Pallini
Το My Playce Pallini θα προσφέρει από τις 28 Σεπτεμβρίου πρωινά και απογευματινά προγράμματα στην ίδια δοκιμασμένη συνταγή του My Playce family, που έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των μεγάλων και την αγάπη των μικρών.
Οι εγγραφές ξεκινούν στις 21 Σεπτεμβρίου.
Όλα τα προγράμματα των κέντρων πραγματοποιούνται από έμπειρους, εκπαιδευμένους παιδαγωγούς και γυμναστές και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 16 μηνών έως 7 ετών.

Στο My Playce Pallini θα προσφέρονται τα ήδη αγαπημένα μαθήματα:
 Mικροί πρωταθλητές (γυμναστική)
 Mικροί σκούφοι (μαγειρική)
 Mικροί Πικάσο (ζωγραφική)
 Mικροί συνθέτες (μουσική)
 Playgroup αγγλικών
 Xορός
 Θεατρικό παιχνίδι
 Judo
 Fairytale Time
Επιπλέον, στο My Playce Pallini οι μικροί επισκέπτες θα έχουν στη διάθεσή τους:
• Ένα παιδικό κομμωτήριο που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, φροντίζοντας το στυλ των μικρών και εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο για τους μεγάλους.
• Ένα κατάστημα παιχνιδιών, όπου οι οικογένειες θα έχουν την ευκαιρία, αγοράζοντας εκπαιδευτικά-δημιουργικά παιχνίδια, να μεταφέρουν τη χαρούμενη ατμόσφαιρα του My Playce στο σπίτι!
Και όλα αυτά μέσα σε ένα γεμάτο φως, κέφι και ερεθίσματα για γνώση και διασκέδαση ανοιχτό χώρο!

Μαθήματα για μαμάδες… στο My Playce Pallini.
Για τις μαμάδες που δεν αφιερώνουν αρκετό χρόνο στον εαυτό τους και που πάντα τρέχουν να πάνε τα παιδιά τους σε παιδικές δραστηριότητες περιμένοντάς τα να τελειώσουν, το My Playce Pallini βρήκε την τέλεια λύση.
Το My Playce αφιερώνει τις Παρασκευές στις μαμάδες με το πρόγραμμα mommy stays fit. Την ώρα που τα παιδιά συμμετέχουν σε μία από τις δραστηριότητες του My Playce Pallini, μπορούν να κάνουν στον εαυτό τους ένα δώρο άσκησης και ευεξίας.
Το πρόγραμμα για μαμάδες περιλαμβάνει:
17.30 «Mommy Yoga» για χαλάρωση και άσκηση
18.30 «Mommy and me yoga» για να μοιράζονται οι μαμάδες με τα παιδιά τους την εξαιρετικά ευεργετική για το σώμα και την ψυχή yoga
19.00 «Mommy stays fit», μια εναλλαγή και ποικιλία προγραμμάτων άσκησης όπως pilates, κυκλική προπόνηση, trx, ασκήσεις εδάφους για ενδυνάμωση, αερόβια προγράμματα καθώς και πρόγραμμα tummy and thighs για πιο καλλίγραμμα σώματα.
Με τα μαθήματα αυτά, οι μαμάδες μπορούν να ξεκινήσουν αναζωογονημένες το Σαββατοκύριακό τους κάνοντας ένα μικρό δώρο στον εαυτό τους.

My Playce: Παιδικά party
Το My Playce διοργανώνει παιδικά party για εσάς στους χώρους του ή έρχεται με τους έμπειρους παιδαγωγούς και εμψυχωτές στο δικό σας χώρο.
Από την πρόσκληση μέχρι την τούρτα… τα έπιπλα, τα μπαλόνια, τη διακόσμηση, το φαγητό… μα πάνω από όλα τις ιδέες! Το πόσο θέλετε να ασχοληθείτε είναι στο χέρι σας – μπορούμε να είμαστε δίπλα σας λίγο ή πολύ.
Tailor made εργαστήρια, βασισμένα στη θεματολογία του δικού σας party και στην ηλικία του παιδιού σας. Δημιουργικά εργαστήρια, ομαδικά παιχνίδια και διασκέδαση πάντα με δημιουργικό τρόπο. Και όλα αυτά επίσης πάντα με επίκεντρο το δικό σας παιδί και την αγάπη του My Playce προς αυτό!

Πληροφορίες

My Playce Pallini @ Μαραθώνος 130, Παλλήνη 15351
210 666 7540 / pallini@myplayce.gr

My Playce Psychico @Αδριανείου 44, Νέο Ψυχικό
210 672 7630 / psychico@myplayce.gr

My Playce Erithrea @Eκάλης 37, Ερυθραία
210 807 6110 / erithrea@myplayce.gr

My Playce Glyfada @Ελ. Βενιζέλου 32, Γλυφάδα
210 9601 365 / glyfada@myplayce.gr

My Playce Kolonaki @Δεινοκράτους 85, Κολωνάκι
211 2159 454 / kolonaki@myplayce.gr