Νέα Βρεφική και Παιδική Σειρά με Μολόχα από τη Weleda

Το εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα χρειάζεται απαλή περιποίηση με

Νέα Βρεφική και Παιδική Σειρά με Μολόχα από τη Weleda

Η νέα σειρά με Μολόχα της Weleda, δίχως άρωμα, έχει σχεδιαστεί ειδικά για το βρεφικό δέρμα που είναι εξαιρετικά ευαίσθητο ή με τάση εμφάνισης νευροδερματίτιδας. Επιλεγμένα φυσικά συστατικά όπως εκχύλισμα πανσέ και βιολογικής δενδρομολόχας έχουν ηρεμιστική δράση, περιβάλλουν το δέρμα με ένα καταπραϋντικό κουκούλι. Θρεπτικό, βιολογικό λάδι καρύδας και σησαμιού ενισχύουν το φυσικό προστατευτικό φράγμα του δέρματος, ενώ προσφέρουν εντατική περιποίηση, ανακουφίζουν απαλά τον ήπιο κνησμό και τους ερεθισμούς, ώστε να νιώσει το παιδί σας και πάλι άνετα με το δέρμα του. 
Η σειρά περιποίησης με Μολόχα (κρέμα αλλαγής πάνας, γαλάκτωμα σώματος και κρέμα προσώπου) της Weleda περιβάλλει το δέρμα με ένα στρώμα προστασίας και το βοηθά στην ανάπλασή του. Σε αντίθεση με προϊόντα όπως η βαζελίνη και το λάδι παραφίνης, τα λίπη που είναι όμοια με τα φυσικά λίπη του σώματος μπορούν πράγματι να σταθεροποιήσουν την κεράτινη στιβάδα του δέρματος – βοηθώντας να διατηρηθεί η υγρασία του.
Τα προϊόντα περιποίησης για το δέρμα της Weleda έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με ιατρούς και μαίες κι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.

Γαλάκτωμα Σώματος Μολόχα

Περιποιείται, καταπραΰνει και ανακουφίζει από τον κνησμό
Χωρίς άρωμα
Για εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα και το δέρμα με νευροδερματίτιδα

Το πλούσιο γαλάκτωμα περιέχει προσεχτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά, είναι ευεργετικό για το δέρμα, καταπραΰνει και ανακουφίζει το εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα και το δέρμα με νευροδερματίτιδα από τον κνησμό. 
Πολύτιμα εκχυλίσματα βιολογικής Δενδρομολόχας και Πανσέ ηρεμούν το εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα. Βιολογικό Λάδι Καρύδας και Σησαμιού προσφέρουν εντατική περιποίηση.

• Καταπραΰνει το δέρμα

• Προσφέρει εντατική ενυδάτωση

• Ανακουφίζει από τον κνησμό

• Προσφέρει δροσερή αίσθηση στο δέρμα

• Και για το ενήλικο δέρμα

Χρήση: Εφαρμόστε στο δέρμα και απλώστε απαλά. Για την καθημερινή περιποίηση. Δερματολογικά πιστοποιημένη άριστη συμβατότητα προς το δέρμα.

 

Κρέμα Αλλαγής Πάνας Μολόχα

Προστατεύει, περιποιείται και αναδομεί το δέρμα στην περιοχή της πάνας
Χωρίς άρωμα
Για εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα και δέρμα με νευροδερματίτιδα

Η μολόχα ηρεμεί και καταπραΰνει, διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και το περιβάλλει με έναν καταπραϋντικό μανδύα. 
Η κρέμα αλλαγής πάνας με μολόχα περιέχει προσεχτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά και αναδομεί δραστικά το ερεθισμένο δέρμα στην περιοχή της πάνας. Το πολύτιμο εκχύλισμα βιολογικής Δενδρομολόχας καταπραΰνει το εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα. Βιολογικό Λάδι Καρύδας και Σησαμιού υποστηρίζουν τη φυσική λειτουργία προστασίας του δέρματος.

• Οξείδιο του Ψευδαργύρου προστατεύει από την υγρασία
• Προλαμβάνει τους ερεθισμούς στην περιοχή της πάνας
• Καταπραΰνει το δέρμα και προσφέρει εντατική περιποίηση στο εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα

Χρήση: Εφαρμόστε μετά τον προσεχτικό καθαρισμό στην περιοχή της πάνας. Δερματολογικά πιστοποιημένη άριστη συμβατότητα προς το δέρμα.

Κρέμα Προσώπου Μολόχα

Περιποιείται απαλά και καταπραΰνει
Χωρίς άρωμα
Για εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα και δέρμα με νευροδερματίτιδα

Η καταπραϋντική κρέμα περιέχει προσεχτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά, προσφέρει εντατική περιποίηση, ενυδατώνει και ανακουφίζει από τον κνησμό. Πολύτιμα εκχυλίσματα βιολογικής Δενδρομολόχας και Πανσέ ηρεμούν το εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα. Βιολογικό Λάδι Καρύδας και Σησαμιού περιποιούνται εντατικά το δέρμα.

• Καταπραΰνει το δέρμα

• Προσφέρει εντατική ενυδάτωση

• Ανακουφίζει από τον κνησμό

• Ενισχύει τις λειτουργίες προστασίας του δέρματος

• Προστατεύει από τις επιβλαβείς περιβαλλοντικές επιδράσεις

• Ιδανικό και για το ενήλικο δέρμα.

Χρήση: Εφαρμόστε απαλά μικρή ποσότητα καθημερινά στο πρόσωπο. Δερματολογικά πιστοποιημένη άριστη συμβατότητα προς το δέρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.weleda.gr

www.facebook.com/Weleda.Greece