Ο Μίκυ και ο Γκούφυ στην Αθήνα

Με έναν ξεχωριστό τρόπο τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι, παρουσία πολλών φίλων και συνεργατών, διάλεξαν οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. και η THE WALTDISNEYCOMPANY Greece να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους στον χώρο των εκδόσεων και κυκλοφορίας των περιοδικών και βιβλίων κόμικς της Disney.

Ο Μίκυ και ο Γκούφυ στην Αθήνα

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι να προσφέρει στον αναγνώστη ποιοτική ψυχαγωγία και εκπαίδευση, συνεχίζοντας με σεβασμό τη μακρά παράδοση των εκδόσεων της Disney που μεγάλωσε γενιές και γενιές. Οι ήρωες της Disney αγαπήθηκαν πολύ και κατάφεραν να γίνουν ξεχωριστοί τίτλοι περιοδικών, με το εβδομαδιαίο ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ να έχει καταστεί συνώνυμο όχι μόνον όλων των παιδικών περιοδικών, αλλά και όλων των κινουμένων σχεδίων.

Μέσω της συνεργασίας αυτής, μια νέα εποχή εγκαινιάζεταιγια τα αγαπημένα παπιά και ποντίκια, που λάτρεψαν εκατομμύρια παιδιά σε όλον τον κόσμο για δεκαετίες.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο διευθυντής της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ Αλέξης Παπαχελάς, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία των νέων συνεργασιών.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η διευθύντρια Marketing της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ Ντόρα Πάκα-Γριμάνη, η οποία αναφέρθηκε στο αξιακό σύστημα που υπηρετούν η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και η DISNEY και στις προοπτικές του εκδοτικού αυτού «γάμου».

Η συνέντευξη Τύπου έκλεισε με τον Μιχάλη Μικρόπουλο, γενικό διευθυντή της TheWaltDisneyCompany  Ελλάδος, ο οποίος μίλησε για την ιστορία της Disney και εξέφρασε τη χαρά του για τη νέα συνεργασία.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με παιδικό πάρτι και barbeque. Ομαδικά παιχνίδια, αναρρίχηση, κολλάζ με κόμικς, και σχεδιασμός σκίτσων από τον UlrichSchroeder, σχεδιαστή κόμικς της Disney που ήρθε στην Ελλάδα ειδικά για την εκδήλωση, κράτησαν συντροφιά στα παιδιά.  

Ο ενθουσιασμός όμως των μικρών φίλων κορυφώθηκε όταν εμφανίστηκαν ο Μίκυ Μάους και ο Γκούφυ, άρτι αφιχθέντες από την Disneyland στο Παρίσι οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά, χαρίζοντας χαμόγελα και χαρά.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής ξεκίνησε ήδη την κυκλοφορία της σειράς Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ DISNEY, που θα κρατήσει συντροφιά σε όλους μας την καλοκαιρινή περίοδο. Μια συλλεκτική, πολυτελή,  σκληρόδετη έκδοση 192 σελίδων. 

Και όχι μόνον….

Κάθε Παρασκευή έρχεται το εβδομαδιαίο Μίκυ Μάους αποκλειστικά στα περίπτερα με νέες φρέσκιες περιπέτειες, που θα χαρίσει απολαυστικές στιγμές γέλιου στους μικρούς μας φίλους, ενώ ακολουθούν τα Ντόναλντ, Κόμιξ, Μίννι & Νταίζυ και άλλοι πολλοί  τίτλοι.

Το σχολείο τελείωσε, το διάβασμα αρχίζει.

Φέτος το καλοκαίρι, θα καούμε στο διάβασμα.

Ραντεβού στα περίπτερα!!!