Ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός για τις Δωρεάν Προσκλήσεις για την Παράσταση “Αλεπού Αισώπου”

Ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός για τις  δωρεάν διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση “Αλεπού Αισώπου”  στο Θέατρο Ακροπόλ

Τα ονόματα των  5 τυχερών που κέρδισαν μια διπλή πρόσκληση για  το Σάββατο 7/10 στις 14:30 είναι: 

Γιάννης Καπνάκης
Βασιλική Βαρελοπούλου
Ντάση Ντεκταρία
Νατάσα Στρατηγού
Κυριακή Βαβουράκη

κα τα Ονόματα των  5 τυχερών που κέρδισαν από μια διπλή πρόσκληση για τη Κυριακή 8/10 στις 14:30 είναι: 

Κατερίνα Γαλάνη 
Ευη Σολωμού 
Κατερίνα Λιβαθινού 
Γιάννης Πατσόπουλος 
Νίκος Παπαλαίος 

ΑΛΕΠΟΥ_ΑΙΣΩΠΟΥ

 

Επτά μύθοι του Αισώπου με πρωταγωνίστρια την Αλεπού!
Μετά από τις sold out παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η παιδική παράσταση «Αλεπού Αισωπού» ανεβαίνει από την 1η  Οκτώβριου στο ιστορικό Θέατρο Ακροπόλ.

Μια πρωτότυπη και φαντασμαγορική παράσταση φέρνει επί σκηνής επτά μύθους του μεγαλύτερου μυθοπλάστη όλων των εποχών με πρωταγωνίστρια την πονηρή Αλεπού.

Τρεις δάσκαλοι ένωσαν την τέχνη και το πάθος τους για να δημιουργήσουν ένα έργο απλό αλλά και φιλοσοφημένο, αρχαίο αλλά και σύγχρονο,  πάντα επίκαιρο, με στόχο την ποιοτική ψυχαγωγία των μαθητών, διδάσκοντας το ιδεώδες του «καλού κ’ αγαθού» ανθρώπου!

Η Ειρήνη Ιακώβου, δασκάλα που ασχολείται δεκαετίες με το παιδικό θέατρο και την καθημερινότητα της σχολικής τάξης, σκηνοθετεί ένα έργο δροσερό, κωμικό και διδακτικό· ευχάριστο, απλό και ουσιώδες.

Η δασκάλα εικαστικών Άννα Μαρία Παπαδημητρίου υπογράφει τα ονειρεμένα  σκηνικά, τα ιδιαίτερα κοστούμια και τις ευφάνταστες μάσκες.

Ο δάσκαλος κεραμικής τέχνης και γλύπτης Στέλιος Κουτρούλης δημιουργεί τις περούκες, τις μαριονέτες, τις αυτοκινούμενες κατασκευές ζώων και τα ιπτάμενα έντομα.

Η «Αλεπού Αισωπού» είναι ένα έργο για όλες τις ηλικίες, φροντισμένο με κάθε λεπτομέρεια! Διαθέτει υψηλή  θεατρική και παιδαγωγική αισθητική.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ0

Πρωταγωνιστής-αλώπηξ ο εξαιρετικός κωμικός Κώστας Φλωκατούλας, καταπληκτική αλεπουδίστικη καρικατούρα! Στο ρόλο του Αισώπου ο διεθνούς φήμης μάγος Tristan  συναρπάζει παιδιά και δασκάλους με τα εντυπωσιακά μαγικά τρικ που έχει εντάξει στην παράσταση. Τα ζώα των μύθων ενσαρκώνουν οι σπουδαίοι χορευτές Δημήτρης Μαργαρίτης, Νεφέλη Σταμούλη και Γαλήνη Γυρτάτου.