• Αποκριάτικη Μάσκα Panda

    Φορέστε την αξιαγάπητη μάσκα σε σχήμα Panda και κλέψτε την παράσταση στο αποκριάτικο πάρτι που θα έχει ως θέμα τα ζώα. Εκτυπώστε την αποκριάτικη μάσκα panda και δώστε της εσείς χρώμα και είναι έτοιμη.

    Κατεβάστε ΕΔΩ την αποκριάτικη μάσκα πάντα

    Αποκριάτικη Μάσκα Panda

    Πόσα γνωρίζετε για τα Panda

    Τα πάντα είναι είδος αρκούδας που συναντάμε στην Κίνα. Αν και κατατάσσεται στα σαρκοφάγα ζώα τρέφεται κατά 99% με μπαμπού.

  • Αποκριάτικη Μάσκα Γουρουνάκι

    Φτιάξτε μέσα σε λίγα λεπτά τη δική σας μάσκα γουρουνάκι.. Πάρτε ψαλίδι και χρώματα και ζωντανέψτε το γουρουνάκι φέτος τις απόκριες. Τέλεια αποκριάτικη μάσκα γουρουνάκι για το αποκριάτικο πάρτι, εύκολη στην κατασκευή της.

    Κατεβάστε ΕΔΩ την αποκριάτικη μάσκα γουρουνάκι

    Αποκριάτικη Μάσκα Γουρουνάκι

    Πόσα γνωρίζετε για τα γουρουνάκια;

    Τα γουρουνάκια δεν μπορούν να κοιτάξουν τον ουρανό. Επίσης τα γουρουνάκια είναι από τα λίγα ζώα που αναγνωρίζουν το είδωλο τους στον καθρέπτη.

  • Αποκριάτικη Μάσκα Μαρκησία

    Γίνετε η πρωταγωνίστρια του αποκριάτικου πάρτι με την αριστοκρατική μάσκα Μαρκησίας. Πρωτότυπη αποκριάτικη μάσκα Μαρκησία εκτυπώστε την, χρωματίστε την και έτοιμη για το πάρτι μασκέ.

    Κατεβάστε ΕΔΩ την αποκριάτικη μάσκα Μαρκησία


    Αποκριάτικη Μάσκα Μαρκησία

    Πόσα γνωρίζετε για την Μαρκησία;

    Η Μαρκησία ήταν η κόμισα των συνόρων. Δηλαδή είχε τη δυνατότητα να συγκεντρώνει, να εξοπλίζει και να συντηρεί στρατό για την υπεράσπιση των συνόρων.

  • Αποκριάτικη Μάσκα Κλόουν

    Ο Κλόουν είναι πάντα η ψυχή του πάρτι. Φτιάξτε τη δική σας αποκριάτικη μάσκα κλόουν και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας στο αποκριάτικο πάρτι που θα κάνετε.

    Κατεβάστε ΕΔΩ την αποκριάτικη μάσκα κλόουν

    Αποκριάτικη Μάσκα Κλόουν

    Πόσα γνωρίζετε για τους κλόουν;

    Στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στην Κόστα Ρίκα ζει το πιο παράξενο αμφίβιο στον κόσμο, που λόγω του φανταχτερού χρώματος του, το αποκαλούν βάτραχο «κλόουν».

  • Αποκριάτικη Μάσκα Σούπερ ήρωας Μπάτμαν

    Γίνετε ο Σούπερ ήρωας του αποκριάτικου πάρτι με την σούπερ μάσκα Μπάτμαν. Ζωγραφίστε την μόνοι σας εύκολα και γρήγορα.
    Κατεβάστε ΕΔΩ τη μάσκα Σούπερ ήρωας Μπάτμαν
    kidsfun.gr-batman-apokriatikh-maska

    Πόσα γνωρίζετε για τον Μπάτμαν;

    Ο Μπάτμαν θεωρείτε ο δεύτερος, κατά σειρά, πιο δημοφιλής ήρωας μετά το Σούπερμαν. Εμφανίστηκε σε κόμικς για πρώτη φορά το 1939.

  • Αποκριάτικη Μάσκα Ατρόμητος Βίκινγκ

    Δημιουργήστε τη δική σας μάσκα Βίκινγκ. Το μόνο που χρειάζεστε είναι χρώματα και ψαλίδι και γίνετε ο ατρόμητος Βίκινγκ του αποκριάτικου πάρτι.
    Κατεβάστε ΕΔΩ τη μάσκα Ατρόμητος Βίκινγκ
    kidsfun.gr-maskes-vikings-2

    Πόσα γνωρίζετε για τους Βίκινγκς;

    Οι Βίκινγκς ήταν τρομεροί και φοβεροί κουρσάροι, οι οποίοι είχαν ειδικά σχεδιασμένα καράβια, που όχι μόνο τους βοηθούσαν να ταξιδεύουν πιο γρήγορα
    από άλλα καράβια, αλλά και να προστατεύονται από την κακοκαιρία.

  • Αποκριάτικη Μάσκα Σκοτεινός Darth Vader

    Αν σας άρεσε η σκοτεινή πλευρά του Νταρθ Βέιντερ στο Star wars τώρα μπορείτε να φτιάξετε την μάσκα και να σκηνοθετήσετε ένα αποκριάτικο πάρτι με θέμα το stars wars και να περάσετε μια κινηματογραφική βραδιά.
    Κατεβάστε ΕΔΩ τη μάσκα Σκοτεινός Darth Vader
    kidsfun.gr-maskes-starwars-2

    Πόσα γνωρίζετε για τον  Darth Vader;

    Ο Νταρθ Βέιντερ είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες “κακών”. Συγκεκριμένα, κατατάχτηκε τρίτος στον κατάλογο “100 ήρωες και εχθροί” του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου.

     

  • Αποκριάτικη Μάσκα Λιοντάρι

    Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα την αποκριάτικη μάσκα λιονταριού με την περήφανη χαίτη και γίνετε εσείς οι βασιλιάδες των αποκριάτικων πάρτι.

    Κατεβάστε ΕΔΩ τη μάσκα Λιοντάρι
    apokriatikh-maska-liontari

    Πόσα γνωρίζετε για τα λιοντάρια?

    Τα λιοντάρια κυνηγούν ζώα που είναι μεγαλύτερα από αυτά. Επίσης το άλμα τους μπορεί να φτάσει τα 3,5 μέτρα σε μήκος.

  • Αποκριάτικη Μάσκα Σκύλος

    Φτιάξτε μια πρωτότυπη αποκριάτικη μάσκα με το σχήμα του καλύτερου φίλου του ανθρώπου, που δεν είναι άλλος από τον σκύλο.

    Κατεβάστε ΕΔΩ τη μάσκα Σκύλος
    dog-2

    Πόσα γνωρίζετε για τα σκυλιά;

    Τα σκυλιά Δαλματίας γεννιούνται χωρίς τις μαύρες βούλες. Επίσης έρευνες έχουν δείξει ότι τα σκυλιά επηρεάζουν τόσο θετικά τον άνθρωπο που μπορούν να τον σώσουν από σωματικές και ψυχικές ασθένειες.

  • Αποκριάτικη Μάσκα Πειρατής

    Αν λατρεύετε τους πειρατές μπορείτε τώρα μέσα σε λίγα λεπτά να φτιάξετε τη δική σας πειρατική μάσκα. Λίγη φαντασία χρειάζεται και θα είστε έτοιμοι να πρωταγωνιστήσετε σαν θρυλικός πειρατής στο αποκριάτικο πάρτι.
    Κατεβάστε ΕΔΩ τη μάσκα Πειρατής
    apokriatikh-maska-peiraths-2

    Οι πειρατές αναγκάζονταν έχουν κλειστό το ένα μάτι, όχι γιατί είχαν μόνο ένα και κάλυπταν το κενό, αλλά γιατί συχνά κινούνται πάνω και κάτω στα διάφορα καταστρώματα, από το φως της ημέρας στο σκοτάδι, έτσι οι πιο έξυπνοι κάλυπταν το ένα τους μάτι, προκειμένου να το κρατούν στο σκοτάδι. Έτσι όταν έπρεπε να πάνε στα κάτω καταστρώματα, μπορούσαν να το ανοίγουν και να βλέπουν με το μάτι που κρατούσαν κλειστό.