Κρεμάστρες με Ζωάκια για το Παιδικό Δωμάτιο

Δημιουργήστε ευφάνταστες κατασκευές με τα παιδιά και δώστε άλλη ζωντάνια στο παιδικό δωμάτιο. Μια ωραία και εύκολη κατασκευή για τα παιδιά και για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι οι κρεμάστρες με Ζωάκια.

Κατασκευή Κρεμάστρες με Ζωάκια

Στάδια:

Για τον ελέφαντα: σε ένα χαρτόνι κάντε το σκίτσο ενός ελέφαντα . Πριν κόψετε το περίγραμμα υπολογίστε στη θέση του προσώπου του να χωράει η κρεμάστρα σας. Κολλήστε την και με τους μαρκαδόρους κάντε τις δίπλες του ελέφαντα και διάφορα σχήματα. Κολλήστε 2 ματάκια στο πρόσωπό του και είναι έτοιμη.

Για την πεταλούδα:

Τσακίστε ένα χαρτόνι στη μέση και σχεδιάστε το σκίτσο της μισής πεταλούδας. Κόψτε το περίγραμμα και κολλήστε για το σώμα της μια κρεμάστρα. Κάντε διάφορες στάμπες με τους μαρκαδόρους.

Γνωρίζατε ότι:

 
Η αύξηση της θερμοκρασίας εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, θα μπορούσε να οδηγήσει στην «άνθιση» των ανοιχτόχρωμων εντόμων, υποστηρίζει νέα μελέτη βρετανών επιστημόνων.Όπως εξηγούν οι ερευνητές του Imperial College του Λονδίνου, τα σκουρόχρωμα έντομα «απορροφούν» περισσότερο ηλιακό φως γεγονός που τους επιτρέπει να επιβιώνουν σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αντίθετα, τα ανοιχτόχρωμα αντανακλούν το ηλιακό φως με αποτέλεσμα να μπορούν να επιβιώνουν σε υψηλές θερμοκρασίες.