Πασχαλινή Κατασκευή Με Αυγό σε Σχήμα Αεροπλάνου

Πασχαλινή Κατασκευή Με Αυγό σε Σχήμα Αεροπλάνου. Και ετοιμαστείτε για απογείωση με απλά και εύκολα υλικά.

Πασχαλινή Κατασκευή Με Αυγό σε Σχήμα Αεροπλάνου

Υλικά Κατασκευής

2 Κουμπιά, 1 αυγό, κόλλα, αφρώδες υλικό,ανεξίτηλος μαρκαδόρος, χάντρες

Στάδια:

Στερεώστε κουμπιά για ρόδες του αεροπλάνου σας και κολλήστε στο μπροστινό μέρος του αβγού. Για τα φτερά και την ουρά, χρησιμοποιήστε αφρώδες υλικό (θα βρείτε σε βιβλιοπωλεία). Σχεδιάστε με ανεξίτηλο μαρκαδόρο τα παράθυρα και το πιλοτήριο και κάτω από κάθε φτερό κολλήστε μια χάντρα, για να δημιουργήσετε τις τουρμπίνες. Έτοιμο για απογείωση!

Γνωρίζατε ότι:

Tο Mεγάλο Σάββατο στις 6 το πρωί στην Κέρκυρα πραγματοποιείται στην Παναγία των Ξένων το έθιμο του σεισμού ως αναπαράσταση του σεισμού μετά την ανάσταση που περιγράφεται στο Eυαγγέλιο. Aργότερα στις 9, γίνεται η λιτανεία του Aγ. Σπυρίδωνα, που καθιερώθηκε το 1550, όταν ο Άγιος έσωσε το νησί από το λιμό. Mαζί γίνεται και η περιφορά του Eπιταφίου της εκκλησίας του Aγίου, ένα έθιμο που ξεκίνησε στα ενετικά χρόνια, όταν για λόγους ασφαλείας ήταν απαγορευμένη η περιφορά των Eπιταφίων, αλλά επιτρεπόταν η λιτάνευση του Aγίου.

nerompogies-kidsfun.gr-photo-fabel-castellnerompogies-kidsfun.gr-photo-fabel-castell-2Νερομπογιές + αξεσουάρfabel-castel
Νερομπογιές που διακρίνονται για τα έντονα, φωτεινά χρώματά τους. Αναμειγνύονται τέλεια, επιτρέποντας στο παιδί να πειραματιστεί με τους χρωματικούς συνδυασμούς.

Δείτε περισσότερα:
www.facebook.com/fabercastellgreece
www.notoscom.gr/fabercastell