Πιγκουίνος από Πλαστικό Μπουκάλι για Διακόσμηση

Φτιάξτε μοναδικές χειμωνιάτικες κατασκευές για μικρά παιδιά, όπως χαριτωμένους μικρούς Πιγκουίνος από Πλαστικό Μπουκάλι για Διακόσμηση του παιδικού δωματίου, εύκολα και γρήγορα με απλά υλικά!

Πιγκουΐνος από Πλαστικό Μπουκάλι για Διακόσμηση

Υλικά Κατασκευής
Πλαστικό μπουκάλι από γάλα
Αφρώδες υλικό, μαύρο
Λευκή κάλτσα
Βαμβάκι
Κορδέλα, ματάκια, καρφίτσες

Στάδια Κατασκευής
Βάλτε την κάλτσα στο μπουκάλι. Με λίγο βαμβάκι φτιάξτε το κεφάλι. Κόψτε το αφρώδες υλικό έτσι ώστε να σχηματιστεί το ράμφος τα φτερά και η πλάτη του πιγκουΐνου. Βάλτε το στο μπουκάλι και δέστε τη κορδέλα στο λαιμό του πιγκουΐνου. Φτιάξτε το κεφάλι βάζοντας τα κομμάτια που περισσεύουν στη μέσα πλευρά. Στηρίξτε το αφρώδες υλικό στο ύψος των ματιών με δύο καρφίτσες και η κατασκευή σας είναι έτοιμη για το παιδικό δωμάτιο!

Γνωρίζατε ότι:
Οι πιγκουίνοι περνούν τη μισή ζωή τους στη θάλασσα και τη μισή στη στεριά;
Οι περισσότεροι πιγκουίνοι τρέφονται με γαρίδες, ψάρια, καλαμάρια και άλλες θαλάσσιες μορφές ζωής που ψαρεύουν βουτώντας και κολυμπώντας κάτω από το νερό. Επίσης, όταν οι μητέρες χάσουν έναν νεοσσό μερικές φορές προσπαθούν να κλέψουν από μια άλλη. Συνήθως αυτό δεν έχει επιτυχία αφού τα υπόλοιπα θηλυκά που βρίσκονται εκεί κοντά βοηθούν την αμυνόμενη μητέρα να υπερασπίσει τα μικρά της. Οι πιγκουΐνοι δείχνουν να μη φοβούνται τους ανθρώπους, και πλησιάζουν τις ομάδες των εξερευνητών χωρίς δισταγμό.