Στολή για Καρναβάλι Παραδείσιο Πουλί

Βάλτε Χρώμα στο Αποκριάτικο Πάρτι με τη Στολή για Καρναβάλι Παραδείσιο Πουλί.

Παραδείσιο πουλί

Υλικά Κατασκευής
Κόλλες γλασσέ για το φτέρωμα σε διάφορα χρώματα,
λεπτό χαρτί κανσόν για το ράμφος και τα φτερά,
οντουλέ χαρτί, αυτοκόλλητο σκρατς

Στάδια Κατασκευής
Για το ράμφος: Διπλώστε ένα τετράγωνο από το κανσόν όπως φαίνεται (σχ. 4) και συρράψτε το πάνω σε μια άλλη λωρίδα κανσόν το μέγεθος της οποίας είναι ίσο με την περίμετρο του κεφαλιού σας. Ενώστε με αυτοκόλλητο σκρατς και η στολή σας είναι έτοιμη.

Για το φτέρωμα: Χρησιμοποιήστε 3 κόλλες γλασσέ από 5 διαφορετικά χρώματα (συνολικά 15 κόλλες) Η κάθε κόλλα είναι 70 cm επί 100cm. Διπλώστε την κάθε κόλλα στα δύο και στη συνέχεια στα τέσσερα. (σχ. 1) Κόψτε στις τσακίσεις ώστε να αποκτήσετε τέσσερα διαφορετικά κομμάτια. Κάντε μια στίβα από τα κομμάτια αυτά και κόψτε τα στη μέση περίπου μέχρι τα 3/4 του ύψους του κάθε κομματιού. (σχ. 2) Επαναλάβετε και για τις υπόλοιπες κόλλες. Από το οντουλέ χαρτί κόψτε ένα κομμάτι το οποίο θα χρησιμοποιήσετε σαν ζώνη. Συρράψτε πάνω του τις κόλλες γλασσέ με τη μία να πατάει λίγο πιο πάνω στην διπλανή της (σχ. 3). Στις δύο άκρες της ζώνης βάλτε αυτοκόλλητο σκρατς για να κουμπώσετε το φτέρωμα – φούστα.

Για τα βραχιόλια: Ακολουθείστε τα ίδια βήματα παίρνοντας όμως μέτρα για τους καρπούς σας. Φορέστε τη φούστα και τα βραχιόλια όπως φαίνεται (σχ. 4).

Παραδείσιο πουλί1

Παραδείσιο πουλί2

Παραδείσιο πουλί3

Παραδείσιο πουλί4