Χριστουγεννιάτικη Βάση για το Έλατο

Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε μόνοι σας τα στολίδια που θα διακοσμήσουν και θα κάνουν το έλατο σας να είναι ξεχωριστό και διαφορετικό απ’ όλα τα’ αλλά; Αν ναι, ξεκινήστε την προετοιμασία από τώρα γιατί όπου να ναι το έλατο παίρνει τη θέση του.

Χριστουγεννιάτικη Βάση για το Έλατο

Υλικά κατασκευής:

Τσόχα ( 1μ. Χ 1μ. )
Κομμάτια τσόχας διάφορα χρώματα
3 μ. κρόσσι

Στάδια:

Κόψτε την τσόχα σε κύκλο με ένα πιατάκι και σχεδιάστε στο κέντρο ένα μικρό κύκλο και κόψτε με ψαλίδι. Στη συνέχεια κόψτε κάθετα από τον εσωτερικό κύκλο προς τον εξωτερικό. Με το άνοιγμα αυτό, η φούστα μπορεί να τυλίγεται εύκολα γύρω από το δέντρο. Κόψτε αστέρια από τσόχα και κολλήστε τα πάνω στην επιφάνεια. Τέλος κολλήστε γύρω της τα κρόσσια και η βάση για το δέντρο σας είναι έτοιμη.

Γνωρίζατε ότι :

Το υψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου βρίσκεται στο Μεξικό και μάλιστα κέρδισε και μια θέση στο ρεκόρ Γκίνες. Το δέντρο δεν είναι φυσικό αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο εντυπωσιακό. Έχει ύψος 110,35 μέτρα και είναι καλυμμένο από 1.2 εκατομμύρια λαμπιόνια και περισσότερα από 80 χλμ καλώδιο. Το δέντρο του Μεξικό κέρδισε το ρεκόρ από το δέντρο της Βραζιλίας για μόλις 24 εκατοστά.