Τετράδια Σπιράλ με Όνομα του Παιδιού, για την Νέα Σχολική Χρονιά

Οι διακοπές σιγά σιγά τελειώνουν και όλοι επιστρέφουμε στη βάση μας, μετά από τις καλοκαιρινές ανέμελες στιγμές σε κάποια παραλία. Η Αυγουστιάτικη επιστροφή στις πόλεις συνδυάζεται συνήθως και με τις προετοιμασίες για την νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει σε λίγο.

ΚΛΙΚ εδώ για ΑΓΟΡΑ
-photo-sxolikes kataskeves- xarti- gia paidia-tetradio prosvpopoihmeno 
Η λίστα με ότι νέο χρειάζεται το κάθε αγόρι ή κορίτσι για την νέα σχολική χρονιά έχει αρχίσει να συζητιέται από τις διακοπές και τώρα είναι η ώρα να γίνει συγκεκριμένη. Οι τσάντες, οι κασετίνες, τα τετράδια είναι σίγουρα σε κάθε λίστα και αυτές τις ημέρες θα αρχίσει να υλοποιείται.
Φέτος μαζί με όλα τα απαραίτητα έχουμε να σας προτείνουμε να προσθέσετε κάτι που θα ενθουσιάσει τα παιδιά και θα γίνει το αγαπημένο τους σχολικό είδος που θα έχουν στην τσάντα και το γραφείο τους.
Το Προσωποποιημένο Τετράδιo Σπιράλ με Όνομα του Παιδιού, για την Νέα Σχολική Χρονιά, 1 θέματος ή 2 θεμάτων με το όνομα ή την φωτογραφία του παιδιού στο εξώφυλλο και εικαστικό το αγαπημένο τους θέμα, είτε από τα σπορ, είτε από τους παιδικούς ήρωες θα εντυπωσιάσει όλα τα παιδιά.

prosopopoihmena-sxolika-me-onoma-tetradia-spiral

Μπορείτε να το προσφέρετε σαν δώρο έκπληξη εσείς ή να μπείτε μαζί στο http://familyandfriends.gr/personalized-dora/tetradia-notebook/ και να διαλέξετε το τετράδιο που αρέσει στο αγοράκι ή το κοριτσάκι σας.
Το προσωποποιημένο Τετράδιο σπιράλ 1 θέματος ή 2 θεμάτων με το όνομα ή την φωτογραφία του παιδιού στο εξώφυλλο είναι μια καλή ιδέα για κάνετε δώρο σε κάθε παιδί του φιλικού ή οικογενειακού σας περιβάλλοντος για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Επίσης είνια μια πολύ καλή ιδέα για το επόμενο δώρο γενεθλίων στο παιδικό πάρτι που είστε καλεσμένοι, που θα ξεχωρίσει από όλα τα άλλα δώρα.
Τα προσωποποιημένα δώρα με όνομα και φωτογραφία που θα βρείτε στο www.familyandfriends.gr είναι τα προσωπικά δώρα που ανεξαρτήτως αξίας ξεχωρίζουν από όλα τα άλλα γιατί έχουν το προσωπικό σας ενδιαφέρον για αυτόν που το προσφέρετε.
Ειδικά για τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια ένα παραμύθι γενεθλίων με όνομα και φωτογραφία ή ένα παζλ με φωτογραφία ή ακόμα και ένα μπλουζάκι με το δικό σας μήνυμα θα ενθουσιάσει και θα μείνει αναμνηστικό για πάντα.