Διακόσμησμη Δωματίου με Αφίσα Δέντρο

Φτιάξτε για το παιδικό πάρτι γενεθλίων μια μοναδική διακόσμηση δωματίου με αφίσα δέντρο, με λίγη διάθεση και πολύ φαντασία με υλικά που έχετε στο σπίτι. Μια γρήγορη και εύκολη κατασκευή που θα κάνει πιο έντονο το θέμα του παιδικού πάρτυ σας στο σπίτι!!

Διακόσμησμη Δωματίου με Αφίσα Δέντρο

Υλικά Κατασκευής:

χαρτί οντουλέ, κόλλα, κοπίδι

Περιγραφή Κατασκευής:

Για τα φύλλα ακολουθούμε τα βήματα της κάρτας, άλλα χρησιμοποιούμε χαρτί μεγαλύτερου μεγέθους.
Παίρνουμε το κομμάτι αυτό των φύλλων και το σχηματίζουμε πάνω στο οντουλέ χαρτόνι, σχεδιάζοντας στη συνέχειά του και τον κορμό του δέντρου. Κόβουμε με τη βοήθεια ενός ενήλικα με το κοπίδι.
Βάζουμε κόλλα στο πίσω μέρος της πολύχρωμης φυλλωσιάς και την κολλάμε στο οντουλέ χαρτόνι. Αν θέλουμε μπορούμε να κόψουμε άλλο ένα μακρόστενο τριγωνικό κομμάτι από το οντουλέ χαρτόνι και να το κολλήσουμε στο κέντρο του κορμού κάνοντας το δέντρο μας να φαίνεται τρισδιάστατο. Κόβουμε από το λευκό χαρτόνι μάτια και χαμόγελο για το δέντρο μας, τα χρωματίζουμε και τα κολλάμε. 

Γνώριζες ότι:

Οι Σεκόγιες είναι από τα ψηλότερα και μεγαλύτερα δέντρα του κόσμου. Αυτά τα δέντρα μπορούν να ζήσουν για πολλά χρόνια και κάποια από αυτά ζουν εκατοντάδες έως και χιλιάδες χρόνια. Με ύψος που μπορεί να ξεπεράσει τα 90 μέτρα και ηλικία μερικών χιλιάδων ετών εκτός από ανθεκτικές στη φωτιά, οι Σεκόγιες είναι ίσως τα μόνα δέντρα που επωφελούνται από αυτή.