Πρόσκληση Κουκουβάγια για Παιδικά Γενέθλια

Δημιουργείστε μαζί με τα παιδιά μια ξεχωριστή πρόσκληση κουκουβάγια για το παιδικό πάρτυ γενεθλίων παιδιών στο νήπιο. Θυμηθείτε να στείλετε τις προσκλήσεις τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν για να προλάβουν και οι γονείς των παιδιών να οργανωθούν σωστά και να έρθουν προετοιμασμένοι!

Πρόσκληση Κουκουβάγια

Υλικά Κατασκευής:

Χρωματιστό χαρτί χαρτόνι οντουλέ κανσόν
τέμπερες λευκό λεπτό χαρτόνι ζωγραφικής
πλαστικά χρώματα μικρά στρογγυλά λευκά αυτοκόλλητα
κορδέλα περιτυλίγματος κόλλα, κοπίδι, ψαλίδι

Στάδια Κατασκευής:

Με λίγη φαντασία και διάθεση και με υλικά που έχετε στο σπίτι φτιάξτε μοναδικές προσκλήσεις για το παιδικό πάρτι.
Για το περίγραμμα κόβουμε από το χαρτόνι ζωγραφικής ένα ορθογώνιο κομμάτι περίπου στο μέγεθος μίας κάρτας και το διπλώνουμε στη μέση. Φτιάχνουμε διάφορα χρώματα με τις τέμπερες και τους προσθέτουμε λίγο νερό για να γίνουν πιο ρευστά.

Ξεδιπλώνουμε το ορθογώνιο κομμάτι και με το πινέλο αφήνουμε σταγόνες χρώματος πάνω στο χαρτί . Διπλώνουμε πάλι και πιέζουμε για να απλωθεί το χρώμα. Με ένα μολύβι σχεδιάζουμε το περίγραμμα της και κόβουμε γύρω-γύρω . Ανοίγουμε την κάρτα .

Παίρνουμε το κομμάτι αυτό  και το περιγράφουμε πάνω στο κανσόν, σχεδιάζοντας στη συνέχειά του. Κόβουμε. Βάζουμε λίγη κόλλα ψηλά στο πίσω μέρος και την κολλάμε στο κανσόν. Κολλάμε λευκά αυτοκόλλητα στις θέσεις των ματιών και κάνουμε ανοίγματα για τα ρουθούνια και το στόμα. Χρωματίζουμε τα χαρακτηριστικά και η κάρτα μας είναι έτοιμη.