2 δόσεις από το αγαπημένο σας κέικ
Κρέμα ζαχαροπλαστική σοκολάτα ή βανίλια
Βουτηρόκρεμα
Ζαχαρόπαστα (περίπου 1,5 κιλό)
Ψήνουμε το κέικ σε πυρέξ ή ανοξείδωτο μπολ μεταλλικό . Αφού κρυώσει το τοποθετούμε μερικές ώρες στο καταψύκτη για να παγώσει και να μπορέσουμε να το κόψουμε πιο εύκολα.
Το κόβουμε σε 3-4 παντεσπάνια ανάλογα πόσο θέλουμε να το γεμίσουμε και πόσο ψηλό θέλουμε να βγεί και το γεμίζουμε με τη κρέμα. Το αφήνουμε μερικές ώρες στο ψυγείο να δέσουν οι κρέμες .
Μπορούμε να το αλείψουμε με χρωματιστή βουτηρόκρεμα (ρίχνουμε λίγες σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύουμε) μόνο και το αφήσουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες ή να συνεχίσουμε και να το καλύψουμε με ζαχαρόπαστα.
Με ζαχαρόπαστα πλάθουμε τις υπόλοιπες λεπτομέρειες (προβοσκίδα, μάτια, αυτιά, φιόγκο).
Βρείτε τρισδιάστατες αλλά και πιο απλές τούρτες, cup cakes, διακοσμημένα χειροποίητα μπισκοτάκια και μπισκοτογλειφιτζούρια για πάρτι, βαπτίσεις, γάμους αλλά και κέρασμα για το μαιευτήριο,διακοσμημένα κουφέτα , cake pops ,χρωματιστό pop corn και πολλές άλλες λιχουδιές, όλα φτιαγμένα με αγνά υλικά και φροντίδα στο my Cakes.
Το My cakes και στο Facebook