Τούρτα Γενεθλίων Ελεφαντάκι

Το πιο γλυκό ελεφαντάκι επισκέπτεται τώρα το πάρτι σου!!!! Φτιάξτε την υπέροχη αυτή τούρτα γενεθλίων ελεφαντάκι και εντυπωσιάστε όλου.
Τούρτα Γενεθλίων Ελεφαντάκι
Υλικά Συνταγής

2 δόσεις από το αγαπημένο σας κέικ
Κρέμα ζαχαροπλαστική σοκολάτα ή βανίλια
Βουτηρόκρεμα
Ζαχαρόπαστα (περίπου 1,5 κιλό)

Εκτέλεση Συνταγής

Ψήνουμε το κέικ σε πυρέξ ή ανοξείδωτο μπολ μεταλλικό . Αφού κρυώσει το τοποθετούμε μερικές ώρες στο καταψύκτη για να παγώσει και να μπορέσουμε να το κόψουμε πιο εύκολα.
Το κόβουμε σε 3-4 παντεσπάνια ανάλογα πόσο θέλουμε να το γεμίσουμε και πόσο ψηλό θέλουμε να βγεί και το γεμίζουμε με τη κρέμα. Το αφήνουμε μερικές ώρες στο ψυγείο να δέσουν οι κρέμες .
Μπορούμε να το αλείψουμε με χρωματιστή βουτηρόκρεμα (ρίχνουμε λίγες σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύουμε) μόνο και το αφήσουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες ή να συνεχίσουμε και να το καλύψουμε με ζαχαρόπαστα.
Με ζαχαρόπαστα πλάθουμε τις υπόλοιπες λεπτομέρειες (προβοσκίδα, μάτια, αυτιά, φιόγκο).
311719_293332630677294_1359897711_nΒρείτε τρισδιάστατες αλλά και πιο απλές τούρτες, cup cakes, διακοσμημένα χειροποίητα μπισκοτάκια και μπισκοτογλειφιτζούρια για πάρτι, βαπτίσεις, γάμους αλλά και κέρασμα για το μαιευτήριο,διακοσμημένα κουφέτα , cake pops ,χρωματιστό pop corn και πολλές άλλες λιχουδιές, όλα φτιαγμένα με αγνά υλικά και φροντίδα στο my Cakes.
Το My cakes και στο Facebook