Ξεκινήστε μια Συλλογή Γραμματοσήμων

Η συλλογή γραμματοσήμων είναι μια απασχόληση που απαιτεί χρόνο για να ολοκληρωθεί. Ή μάλλον πιο σωστά, δεν ολοκληρώνεται ποτέ μιας και πάντα υπάρχει κάτι που μπορείτε να προσθέσετε και πάντα βρίσκετε νέα αντικείμενα για τη συλλογή σας, όποια και αν είναι αυτή!

Δραστηριότητες για παιδιά- Ξεκινήστε μια Συλλογή

Συλλογή Νομισμάτων

Για τους λάτρεις των νομισμάτων, συλλέξτε παλιά νομίσματα και χαρτονομίσματα όλων των χωρών που πια χρησιμοποιούν το ευρώ. Δημιουργήστε διαφορετικά άλμπουμ για κάθε χώρα ή χωρίστε σε ενότητες το άλμπουμ που έχετε ήδη ξεκινήσει να φτιάχνετε.

Συλλογή φύλλων και λουλουδιών

Αν είστε φίλος των λουλουδιών και των φύλλων και η αρχή της διαδρομής σας ως συλλέκτης έχει ξεκινήσει από εδώ, η αλλαγή της εποχής είναι ότι πρέπει για να προσθέσετε στη συλλογή σας πέταλα και φύλλα από δέντρα και λουλούδια.
Λόγω της εποχής μεταβάλλονται και υπάρχουν τόσα πολλά που δεν θα ξέρεις από πού να ξεκινήσετε. Για αυτό φτιάξτε δυο ξεχωριστά άλμπουμ χωρίζοντας τα φύλλα των δέντρων και των φυτών από τα πέταλα των λουλουδιών. Φροντίστε μόνο να γράψετε το όνομα που αντιστοιχεί στο καθένα, για να μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μεταβολή τους με την αλλαγή των εποχών.

Συλλογή γραμματοσήμων

Τα γραμματόσημα είναι μια ανεξάντλητη πηγή υλικού για του συλλέκτες τους. Σκεφτείτε μόνο πόσες χώρες υπάρχουν….
Υπάρχουν γραμματόσημα εσωτερικού και εξωτερικού και ανάλογα με την αξία που έχει το καθένα έχουν και διαφορετική εικόνα. Συνήθως, οι παραστάσεις που έχουν πάνω τους τα γραμματόσημα αφορούν ένα γεγονός, ένα πρόσωπο κάποιας χώρας ή μια επέτειο. Καταλαβαίνετε λοιπόν, ότι οι εικόνες αυτές αλλάζουν τόσο συχνά που μπορείτε να αποκτήσετε μια αρκετά ενημερωμένη συλλογή γραμματοσήμων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ξεκινήστε λοιπόν!