Νικητής για τα 8 Αρωματικα Σαπουνάκια Αξίας 30 ευρώ

Κερδίστε 8 Αρωματικα Σαπουνάκια Αξίας 30 ευρώ.Το Σαπουνόσπιτο γιορτάζει ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας του και προσφέρει, 8 μοναδικά χειροποίητα, αρωματιά σαπούνια γλυκερίνης και λαδιού, συνολικής αξίας 30 ευρώ.

Κάντε like σελιδα του facebook του kidsfun και στο Σαπουνόσπιτο και κερδίστε!

Νικήτρια Διαγωνισμού

Αργυρώ Χυδεριώτη

sapounia

Το δώρο περιλαμβάνει:
– 2 αρωματικά σαπούνια γλυκερίνης , κρεμαστές καρδιές,κατάλληλες για αρωματικά στις ντουλάπες αλλά και για χρήση (30γρ έκαστο)
– 2 παραλληλόγραμμες πλακες, τρίχρωμου αρωματικού σαπουνιού γλυκερίνης με ενσωματωμένες κόκκινες καρδιές (110γρ έκαστο)
– 1 τετράγωνη πλάκα με ένθετες πολύχρωμες καρδιές (150γρ)
– 1 τρίχρωμο σαπούνι λαδιού, χρωματισμένο με φυσικές χρωστικές
και αρωματισμένο με αιθέρια έλαια (60γρ)
– 1 σαπούνι λαδιού, με αποξηραμένα άνθη λεβάντας και αρωματισμένο
με αιθέριο έλαιο γαλλικής λεβάντας (60gr)

Και τέλος :

1 ανοιξιάτικο σαπούνι σε σχήμα cup cake (75gr), συνδυασμός σαπουνιού γλυκερίνης και λαδιού με άρωμα cranberry,στολισμένο με τριανταφυλλάκια.
Ένα όμορφο διακοσμητικό & αρωματικό για το χώρο του μπάνιου και όχι μόνο!

Συμπληρώστε τη φόρμα ΕΔΩ

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 10/4.                    Η κλήρωση που θα αναδείξει το νικητή θα γίνει την Παρασκεύη 11/4.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΟΣΠΙΤΟ

Κερδίστε 8 Αρωματικα Σαπουνάκια Αξίας 30 ευρώ

Το «Σαπουνόσπιτο» είναι μια μικρή επιχείρηση, παραγωγής και διάθεσης χειροποίητων σαπουνιών,γλυκερίνης και λαδιού. Για την παρασκευή των σαπουνιών εφαρμόζονται παραδοσιακές τεχνικές,χρησιμοποιούνται οργανικές πρώτες ύλες ,φυσικές χρωστικές και χρώματα ζαχατροπλαστικής.
Εμπλουτίζουν τα σαπούνια με βότανα και αιθέρια έλαια. Τα περισσότερα σχέδια των σαπουνιών είναι κατάλληλα για δώρα και για μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης. Επίσης δημιουργούν το «προσωπικό» σαπούνι (personalized soap). Οι πελάτες διαλέγουν μια αγαπημένη εικόνα ή φωτογραφία, το σήμα μιας ομάδας, το ζώδιο ή το λογότυπο της επιχείρησής τους , τα εκτυπώνουν και τα εντάσσουν μέσα σε ένα χειροποίητο σαπούνι γλυκερίνης. Έτσι δημιουργούν ,ένα πρωτότυπο, μοναδικό σαπούνι, κατάλληλο για δώρο σε φίλους ή συνεργάτες!

Περισσότερα για το «Σαπουνόσπιτο» θα βρείτε στη σελίδα στο facebook
www.facebook.com/sapounospito