Η ΙΚΕΑ στηρίζει την Παιδική Δημιουργία

14ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Παραμυθιού kidsfun.gr

H IΚΕΑ δίπλα στα παιδιά και την οικογένεια, στηρίζει την Παιδική Δημιουργία αγκαλιάζοντας με τον δικό της τρόπο τον 14ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού kidsfun.gr που απεθύνεται σε παιδιά δημοτικού και που θα αναδείξει τους μικρούς συγγραφείς.

kidsfun.gr-photo-14os diagwnismos paramythiou kidsfun.gr - ikea

 

Και φέτος παιδιά από κάθε γωνιά της Ελλάδας έγραψαν το δικό τους παραμύθι και μας έδειξαν πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η φαντασία τους αν τους δώσουμε τις κατάλληλες αφορμές.

Στις 15 Μαρτίου ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Διαγωνισμού με τη συλλογή των παραμυθιών και με τις συμμετοχές των παιδιών να ξεπερνούν τις 20.000

Ακολουθεί η διαδικασία Αξιολόγησης των παραμυθιών η οποία θα διαρκέσει περίπου 2 μήνες. Στα τέλη Μαϊου θα γνωρίζουμε τα ονόματα των νικητών του 14ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Παραμυθιού καθώς και το παραμύθι το οποίο θα γίνει θεατρική παράσταση από την κα Κάρμεν Ρουγγέρη

Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί αρχές Ιουνίου με την 14η Γιορτή Παραμυθιού, που παρουσιάζει η κα Καρμεν Ρουγγέρη και στηρίζει η ΙΚΕΑ!

Στη Γιορτή θα απονεμηθούν τα 9 Βραβεία Αίσωπος 2015 και ένα από τα παραμύθια των παιδιών θα γίνει θεατρική παράσταση από την κα Κάρμεν Ρουγγέρη.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά !

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να δείτε εδώ