Σνακ Σκαθάρι με Γαλοπούλα

Τρώγεται το σκαθάρι; Και όμως σε αυτο το ανοιξιάτικο Σνακ Σκαθάρι με Γαλοπούλα τρώγεται και είναι πολύ θρεπτικό. Δοκιμάστε το σήμερα.

Σνακ Σκαθάρι με Γαλοπούλα

Υλικά Συνταγής:

τυρί, ψωμί του τοστ, ντομάτα, μαρούλι, μαιντανός, γαλοπούλα, ελιές, πιπεριά κόκκινη

Συνταγή

Κόψτε το τυρί, τη γαλοπούλα, τη ντομάτα και το ψωμί σε στρογγυλά κομμάτια και τοποθετήστε σε ένα πιάτο το ένα κομμάτι πίσω από το άλλο εναλλάξ. Βάλτε κόκκινη πιπεριά για μάτια , ελιά για μύτη, μαιντανό για πόδια, αγγούρι για ουρά και το σκαθάρι σας είναι έτοιμο για φάγωμα. Κόψτε αγγούρι , γαλοπούλα και τυρί σε διάφορα σχήματα με τα κουπάτ και στολίστε το πιάτο σας.