Σοκολατένιο Σπίτι για Πρωινό

Φτιάξε πολύ γρήγορα ένα γλυκό σνακ σε σχήμα σπιτιού. Μια συνταγή ιδανική για κάθε στιγμή της ημέρας, αλλά και για κάθε παιδικό πάρτι. Υπέροχο σοκολατένιο σπίτι και για πρωινό.

Σοκολατένιο Σπίτι

Yλικά συνταγής:

Ψωμί ψίχα τοστ, Σοκολάτα πραλίνα
Ζάχαρη άχνη,Καραμελάκια

Συνταγή:

Πάρτε 2 φέτες ψίχα τοστ , κόψτε τις και δημιουργήστε δυο παράθυρα και μια πόρτα. Ύστερα αλείψτε τις φέτες με σοκολάτα πραλίνα. Κόψτε άλλες δύο φέτες ψωμί διαγώνια και φτιάξτε τη σκεπή. Κόψτε μικρά κομμάτια ψωμιού, τοποθετήστε τα πάνω στη σκεπή, αλείψτε τα με σοκολάτα πραλίνα και πασπαλίστε τα με ζάχαρη άχνη. Τέλος, βάλτε ένα μικρό κομμάτι ψωμιού για καμινάδα και στολίστε με καραμελάκια! Το σοκολατένιο σπιτάκι είναι έτοιμο!

Γνωρίζατε ότι:

Η σοκολάτα προέρχεται από το κακαόδεντρο; Επίσης υπάρχουν διάφορα είδη σοκολάτας και αυτά είναι: η κουβερτούρα που είναι η πιο πικρή, η σοκολάτα υγείας που έχει σκούρο χρώμα, η σοκολάτα γάλακτος, η αμυγδάλου, η λευκή και η μαύρη.

Nesquik…για δυνατό ξεκίνημα

kidsfun.gr-photo-nesquickΤο στιγμιαίο σοκολατούχο ρόφημα Nesquik είναι το αγαπημένο ρόφημα των παιδιών, χαρίζοντας υπέροχη σοκολατένια γεύση στο γάλα, ενώ παράλληλα τους δίνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για δράση, γερή φυσική άμυνα και καλή πνευματική λειτουργία. Είναι ιδανικό για το πρωινό τους γάλα, αλλά και για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

NQ 500gΔιατίθεται σε πλαστική συσκευασία 200gr και 500gr και σε σακούλα 400gr και 800gr. Υπάρχει επίσης και σε γεύση φράουλα σε πλαστική συσκευασία 250gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα του Nesquik Greece στο facebook.