Παραμυθένιες Στιγμές… για τους πελάτες του ΟΤΕ

Αυτά τα Χριστούγεννα Ο ΟΤΕ κλείνει ραντεβού στους πελάτες του στο Μέγαρο Μουσικής στις “Δώδεκα… παρά Δώδεκα” για ένα ταξίδι παρέα με τον Ευγένιο Τριβιζά στον κόσμο του παραμυθιού και της φαντασίας. kidsfun.gr-photo-goneis-nea ekdhlwseis-theatrikh parasthash- evgenios trivizas - megaro mousikis

Ο λόγος για το νέο έργο του Ευγένιου Τριβιζά, «Δώδεκα παρά Δώδεκα», που παρουσιάζεται για πρώτη φορά, σε μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου.Η μαγική αυλαία, αποκλειστικά για τους πελάτες του ΟΤΕ, ανοίγει στις 23 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα Τριάντη.

kidsfun.gr-photo-goneis-nea ekdhlwseis- theatrikh parastash triviza-dwdeka para dwdeka megaro mousikis
Για αυτή την παιδική θεατρική παράσταση, ο ΟΤΕ εξασφάλισε ειδικά για τους συνδρομητές του 50% έκπτωση στα εισιτήρια όλων των κατηγοριών. Το έργο που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους εν όψει Χριστουγέννων σκηνοθετεί ο Φωκάς Ευαγγελινός ενώ πρωταγωνιστούν ο Γρηγόρης Βαλτινός και ο Πάνος Μουζουράκης. Όλα τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν για την υποστήριξη του Ταμείου Υποτροφιών των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων.
Λίγα λόγια για το έργο
Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στον προθάλαμο του χωροχρόνου, μπροστά στην πύλη του σύμπαντος, συναντιούνται ο παλιός και ο νέος χρόνος. Ο παλιός αρνείται να παραδεχτεί ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσει και ο διάδοχός του ανυπομονεί να αναλάβει τα ηνία.
Δώδεκα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, η κοσμική σύγκρουση μεταξύ τους κορυφώνεται…

* Η προσφορά ισχύει για αγορά στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με την επίδειξη του λογαριασμού και για αγορά έως 4 εισιτηρίων.