Συμβουλές για Εύκολο Χτένισμα

Κάντε το χτένισμα των μαλλιών μια ευχάριστη εμπειρία!
Τα μπερδέμενα μαλλιά που δεν χτενίζονται εύκολα, είναι ένα καθημερινό πρόβλημα τόσο για τα κοριτσάκια όσο και για τις μαμάδες τους, οι οποίες ψάχνουν να βρουν λύσεις και ιδέες για να κάνουν την ώρα του μπάνιου και του χτενίσματος διασκέδαση και απόλαυση!
Γι’ αυτό η ελληνική εταιρεία Adelco, δημιούργησε την παιδική σειρά περιποίησης Adelco Kids για να δώσει λύση στο καθημερινό πρόβλημα των μαμάδων και να κάνει το χτένισμα των μαλλιών μια ευχάριστη εμπειρία, χωρίς κλάματα και εκνευρισμού.

kidsfun.gr-photo-goneis-ygeia- symvoules gia efkoloxtenista mallia- sprey xtenismatos adelco kids

3 βασικές συμβουλές για να έχει το κοριτσάκι σας πάντα ευκολοχτένιστα μαλλιά:

1.Ξεκινάμε με το Λούσιμο

kidsfun.gr-photo-goneis-ygeia-symvoules gia eykolo xtenisma-sampouan conditionerΓια το λούσιμο χρησιμοποιήστε το Adelco Kids Σαμπουάν-Conditioner για ευκολοχτένιστα και λαμπερά μαλλιά. Καθαρίζει ήπια, χαρίζει δροσερό άρωμα κκαι δεν ερεθίζει τα μάτια. Ιδανικό για πολύ σγουρά και δύσκολα μαλλιά που μπερδεύονται.

2.Συνεχίζουμε με Κρέμα Μαλλιών

kidsfun.gr-photo-goneis-ygeia-symvoules gia eykolo xtenisma-krema malliwn adelco kidsΜετά το λούσιμο, απλώστε στα νωπά μαλλιά της μικρής την κρέμα μαλλιών Adelco Kids, ξεβγάλτε καλά και σκουπίστε τα με πετσέτα. Χτένιστε και θα δείτε! Τα μαλλιά θα είναι απαλά, λεία και λαμπερά! Διασκεδάστε με το ευκολότερο χτένισμα που κάνατε ποτέ!

3.Ολοκληρώνουμε με το Σπρέυ για Εύκολο Χτένισμα

kidsfun.gr-photo-goneis-kathariothta-spray-efkolo-xtenismaΨεκάστε καθημερινά , πρωί –βράδυ, τα νωπά η τα στεγνά μαλλιά του παιδιού, με το μαλακτικό νερό – Σπρέυ για Εύκολο Χτένισμα Adelco Kids- για ένα ακόμα πιο εύκολο χτένισμα . Δεν χρειάζεται να το ξεβγάλετε! Η απαλή του σύνθεση με Πανθενόλη και υπέροχο άρωμα φρούτων προστατεύει τα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά, λεία και λαμπερά. Τα κοριτσάκια σας θα το αγαπήσουν γιατί ξεμπερδεύει τα μαλλιά ανώδυνα στη στιγμή

Παιδική σειρά Adelco Kids και τέλος πια τα δάκρυα!

Kidsfun.gr-photo-goneis-ygeia-symboules gia efkoloxtenista mallia- sprey gia mallia adelco kids

Ενημερωθείτε για ολόκληρη την σειρά παιδική περιποίησης Adelco kids εδώ 

Για περισσότερη ενημέρωση και διαγωνισμούς επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook