Δημιουργήστε Ξεχωριστές Αναμνήσεις με τα Παιδιά

Τι πιο σημαντικό από το να δημιουργείτε αναμνήσεις με τα παιδιά σας?Οι αναμνήσεις στη ζωή μας είναι πολύ σημαντικές. Μας ακολουθούν στο παρόν και χτίζουν το μέλλον μας και είναι αποδεδειγμένο ότι οι δεσμοί μιας οικογένειας είναι πιο ισχυροί όταν δημιουργούν αναμνήσεις. Για να θυμάστε λοιπόν, κάθε μικρή ή μεγάλη ευτυχισμένη στιγμή που ζήσατε με τα παιδιά σας πρέπει να δημιουργήσετε αναμνήσεις….

Δημιουργήστε Αναμνήσεις με τα Παιδιά σας
Περάστε Χρόνο μαζί
Το να περνάτε χρόνο με τα παιδιά σας είναι πολύ σημαντικό. Τα παιδιά θέλουν την προσοχή και την αγάπη σας για αυτό διασκεδάστε μαζί τους και δημιουργήστε ευχάριστες αναμνήσεις που θα τις θυμάστε πάντα με νοσταλγία και αγάπη. Μπορείτε να παίξετε μαζί τους, να τους διαβάσετε παραμυθάκια, να πάτε μια εκδρομή, να δείτε μια παιδική παράσταση, να τραγουδήσετε, να συζητήσετε τα προβλήματα τους ακόμα και να μαγειρέψετε μαζί.

Τραβήξτε Φωτογραφίες 
Βγάλτε φωτογραφίες με τα παιδιά σας και κρατήστε ζωντανές τις ευτυχισμένες στιγμές που θέλετε να θυμάστε για πάντα. Μια φωτογραφία διατηρεί και τα συναισθήματα που σχετίζονται με τη στιγμή που αυτή τραβήχτηκε, για αυτό και κάθε φορά που θα βλέπετε μια φωτογραφία θα θυμάστε πόσο όμορφα νιώθατε εκείνη τη στιγμή με τα παιδιά σας και αυτό θα είναι κάτι μαγικό, όταν θα μπορείτε να το βιώνεται μετά από χρόνια. Βγάλτε φωτογραφίες από το πρώτο του παιδικό πάρτι, από τις καλοκαιρινές διακοπές, από το ποίημα που θα πει στο σχολείο. Κάθε στιγμή με τα παιδιά σας είναι μια αφορμή για φωτογραφίες για αυτό μην αφήσετε καμία στιγμή να πάει χαμένη.

Αποτυπώστε με Μοναδικό Τρόπο Τις Αναμνήσεις σας
Μόνο στο familyandfriends.gr μπορείτε να βρείτε και να δημιουργήσετε με τρόπο μοναδικό και πρωτότυπο τις δικές σας αναμνήσεις μέσα από αντικείμενα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Πάρτε ιδέες από τα παρακάτω και αποτυπώστε όλες αυτές τις αναμνήσεις με τα παιδιά σας…

Βιβλίο Δραστηριοτήτων με πρωταγωνιστή το Παιδί σας : Ένα βιβλίο ζωγραφικής με την αγαπημένη φωτογραφία του παιδιού σας είναι μια ξεχωριστή ιδέα για δώρο γενεθλίων που θα μείνει για πάντα στη βιβλιοθήκη του παιδιού !

kidsfun.gr-photo-goneis- anaptyxh- dhmiourghste monadikes stigmes

Παραμύθια με Ήρωα το Παιδί σας: Ένα παραμύθι που ήρωας είναι το ίδιο το παιδί σας, το οποίο θα μπορεί να το διαβάζει ξανά και ξανά πριν πέσει για ύπνο.

kidsfun.gr-photo-goneis-anaptyxh- paidia- prwtotypo dwro genethliwn

Puzzle με φωτογραφίες του Παιδιού σας: Ένα ξεχωριστό Παζλ για το παιδί σας που θα ενθουσιαστεί, όταν ενώνοντας τα 24 κομμάτιά του θα ανακαλύψει το όνομα του και τη φωτογραφία του.

kidsfun.gr-photo-goneis- monadika dwra gia paidia

Ενα προσωποποιημένο δώρο,  είναι μοναδικό και μένει για πάντα στη βιβλιοθήκη του παιδιού  δημιουργώντας κάθε στιγμή αναμνήσεις από το παρελθόν, κόμα και μετά από πολλά χρόνια. Είναι μια  πρωτότυπη και οικονομική λύση για δώρα που μένουν για πάντα! 

Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας στο  www.familyandfriends.gr ή στο φυσικό μας κατάστημα FamilyandFriends που βρίσκεται :

Κλεισθένους & Γαρυφάλλων 39, Γέρακας 

Πληροφορίες  2106136300