Ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός για τις Δωρεάν Προσκλήσεις για την παράσταση “Οι τρεις σωματοφύλακες”

Ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός για τις δωρεάν προσκλήσεις για την Παράσταση “Οι τρεις Σωματοφύλακες” στο θέατρο Ακροπόλ. Οι δωρεάν προσκλήσεις ισχύουν για την παράσταση του Σαββάτου 15/10 στις 15:00 το μεσημέρι

Τα ονόματα των νικητών είναι:

 1. Αντώνης Πετράκης
 2. Ελενη Ματιάτου
 3. Μαρία Γουρδουμπά
 4. Δέσποινα Σιδέρη
 5. Πένης Μιχάλης
 6. Εύη Σολωμού
 7. Ευμορφία Κωστή
 8. Δημήτρης Χριστόπουλος
 9. Ανδρέας Ανδρουλάκης
 10. Κωνσταντίνος Τζίκας
 11. Μαρία Βαρδάκη
 12. Πόπη Κορωνάκη

Οι νικητές θα πρέπει πουν το όνομά τους στην είσοδο- ταμείο του θεάτρου 

Καλή διασκέδαση σε όλους!

kidsfun-gr-goneis-nea-ekdhlwseis-theatra-gia-paidia-3-swmatofhlakes

Μια παραγωγή, που καταφέρνει να βιώσουν τα παιδιά μια περιπέτεια, με εξαίρετες μουσικές συνθέσεις, καταιγιστική δράση, δεξιοτεχνικές ξιφομαχίες, θεαματική κινησιολογία και σπουδαία υποκριτική ικανότητα. Τα σκηνικά και τα αμέτρητα κοστούμια εποχής, οι μάσκες, τα καπέλα και οι υψηλής ευκρίνειας βίντεο – προβολές λειτουργούν εικαστικά ως έργα τέχνης, που σπάνια συναντάει κανείς σε ένα θεατρικό έργο.
Η ιπποτική αυτή ιστορία μάς ταξιδεύει σε μία εποχή (17ος αι.) που κυριαρχεί η γενναιότητα, ο σεβασμός, ο πληθυντικός ευγενείας, διδάσκοντας τις βασικές αρχές της τιμιότητας, του ψυχικού σθένους, της μέγιστης αρετής της φιλίας.

Λίγα Λόγια για το Έργο

Ο Ντ’ Αρτανιάν ξεκινάει από το χωριό του, με την ευχή του πατέρα του κι ένα άλογο, να πάει στο Παρίσι με όνειρο να γίνει σωματοφύλακας του βασιλιά. Πράγματι, τα καταφέρνει «με το σπαθί του»! Συμφιλιώνεται με τους διάσημους ξιφομάχους, Άθω, Πόρθο κι Άραμι. Οι τέσσερις φίλοι, αχώριστη πια παρέα, μέσα από συνεχείς ηρωισμούς και γενναίες πράξεις, γίνονται  ατρόμητοι. Με τη δύναμη της φιλίας και τη δυνατή αγάπη που νιώθει ο Ντ’Αρτανιάν για την Κωνστάνς, αντεπεξέρχονται σε όλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που καλούνται να αντιμετωπίσουν.