Μίνι Creta Farms Ιδανικό Σνακ και για το σπίτι

Μικρά γεύματα… ή Mini απολαύσεις, τα καθημερινά σνακ των παιδιών μας; Δυστυχώς πλέον, εμείς οι γονείς δυσκολευόμαστε να βρούμε χρόνο, για να φτιάχνουμε και να οργανώνουμε τα «πολλά και μικρά γεύματα» που πρέπει να τρώνε τα παιδιά μας καθημερινά. Έτσι, συνήθως ή τα παραλείπουμε, ή επαναπαυόμαστε στα σνακ της αγοράς, χαμηλών θρεπτικών συστατικών και υψηλών λιπαρών.

kidsfun.gr-photo - goneis - paidi kai diatrofh - Mini creta farm

Ποια είναι, όμως, η ιδανική διατροφική λύση η οποία και θα προσφέρει όσα χρειάζεται κάθε παιδί για τη σωστή σωματική του ανάπτυξη και θα το λατρέψει σαν το αγαπημένο του σνακ;

Ζουμερό, τρυφερό, νόστιμο, θρεπτικό, με ελάχιστα λιπαρά και σε 3 απολαυστικές γεύσεις (Γαλοπούλα, Ζαμπόν και Πάριζα), που κάθε παιδί θα αγαπήσει! Τα νέα Εν Ελλάδι ΜΙΝΙ από την Creta Farms, με τη συνταγή Εν Ελλάδι, από εκλεκτό κρέας και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, συνδυάζονται άψογα με τα πάντα ή καταναλώνονται μεμονωμένα! Η καινοτόμα συσκευασία τα διατηρεί φρέσκα και ζουμερά, και τελικά είναι το σνακ που θα σας λύσει τα χέρια.

Και ένα tip για όσες παρακαλάτε τα μικρά σας να καταναλώσουν λαχανικά: ένα mini θα σας βοηθήσει να τα ξεγελάσετε! Την ώρα του διαλείμματος από το διάβασμα, εκεί που βλέπουν την αγαπημένη τους παιδική σειρά δοκιμάστε να κόψετε ένα καρότο σε κυβάκια και να το συνδυάσετε με ένα mini! Από προσωπική εμπειρία, σας διαβεβαιώνω πως θα τα καταναλώσει όλα χωρίς να το καταλάβει!

Τώρα δεν χρειάζεται να περνάτε ώρες στην κουζίνα φτιάχνοντας σπιτικά σνακ για τα παιδιά σας, αφού έχετε την πιο απολαυστική Mini πρόταση.