Οι Ήρωες των Χριστουγέννων στο Mall

Το The Mall Athens αυτά τα Χριστούγεννα περιμένει τα παιδιά κάθε ηλικίας για να διασκεδάσουν παρέα με τους αγαπημένους τους Χριστουγεννιάτικους Ήρωες. Έως και τις 5 Ιανουαρίου, όλοι όσοι επισκεφθούν το Mall θα ζήσουν μια απίστευτη χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Aτέλειωτα παιχνίδια, διαδραστικά εργαστήρια, παραστάσεις, παραμύθια και πολλές ακόμα εκπλήξεις θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Επίσης, φέτος τις γιορτές το The Mall Athens στηρίζει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, φιλοξενώντας το υπέροχο χριστουγεννιάτικο bazaar του συλλόγου με στολίδια και πολλά δώρα.

kidsfun.gr-photo- goneis- nea ekdhlwseis-xristougenna gia paidia sto mall

Η Χριστουγεννιάτικη εμπειρία ξεκινάει στο επίπεδο 0, όπου ένα μαγικό τρενάκι θα περιμένει τους μικρούς επισκέπτες για μοναδικές βόλτες στην πιο γιορτινή ατμόσφαιρα. Σειρά έχει το The Mall Express, μια πραγματικών διαστάσεων ατμομηχανή που θα βρίσκεται στο 1ο επίπεδο και ο μηχανοδηγός της θα υποδέχεται τα παιδιά στην καμπίνα οδήγησης για να τα μάθει πώς λειτουργεί και να φωτογραφηθούν στο τιμόνι της. Χριστούγεννα όμως χωρίς δέντρο δεν γίνονται, για αυτό στο 2ο επίπεδο ένα τεράστιο διαδραστικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα μαγέψει τα παιδιά, αφού με μια τους κίνηση θα μπορούν να το ενεργοποιήσουν και να δουν μια παιδική παράσταση που θα εμφανίζεται μπροστά στα μάτια τους!

Ανεβαίνοντας στο 3ο επίπεδο θα συναντήσουμε τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος έφτασε στο The Mall Athens με το έλκηθρό του και τη βοήθεια του Rudolf. Ο αγαπημένος άγιος θα διηγηθεί χριστουγεννιάτικες ιστορίες στα παιδιά, και θα τα προσκαλέσει στο εργαστήρι του για να φτιάξουν παρέα δημιουργικές χειροτεχνίες. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί όλους τους χώρους του εμπορικού κέντρου προκειμένου να φωτογραφηθεί με τα παιδιά, να τους μοιράσει δώρα και να σκορπίσει χαμόγελα.
Στο 3ο επίπεδο, επίσης βρίσκεται και το χωριό των πιγκουίνων, ένα κατάλευκο σκηνικό που θυμίζει Βόρειο πόλο. Εκεί τα παιδιά ψαρεύουν στην παγωμένη λίμνη, βοηθούν τους πιγκουίνους να φτιάξουν τα σπιτάκια τους και στο τέλος κερδίζουν συλλεκτικά αυτοκόλλητα με τους πιγκουίνους, ειδικά σχεδιασμένα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τη γιορτινή ατμόσφαιρα συμπληρώνει ένα τεράστιο πιάνο με ουρά που θα παίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, και γύρω από το οποίο καλλιτέχνες και παιδικές χορωδίες θα ψέλνουν κατανυκτικές μελωδίες, γεμίζοντας μουσική ολόκληρο το The Mall Athens.

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, το The Mall Athens στηρίζει το πολύτιμο έργο της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ). Η ΕΛΕΠΑΠ μαζί με τη LEGO® θα χαρίσουν στα παιδιά ατελείωτες ώρες χαράς στο 1ο επίπεδο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να στολίσουν ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια από συνδυασμούς LEGO® , ενώ στο bazaar της ΕΛΕΠΑΠ οι μεγαλύτεροι θα μπορούν να αγοράσουν δώρα για αυτούς αλλά και τους αγαπημένους τους.