Παιδί και Αποταμίευση, μια Λύση για το Μέλλον

Αλήθεια ξέρουν τα παιδιά σας την αξία της αποταμίευσης; Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι αναγκαίο τα παιδιά να μάθουν ότι η αποταμίευση είναι η λύση για ένα καλύτερο αύριο.

Αποταμίευση, η Λύση για το Μέλλον

Κάντε την αρχή με τον κουμπαρά

Ο κουμπαράς που όλοι ξέρουμε είναι ο πιο γνωστός και εύκολος τρόπος για να ξεκινήσουμε να αποταμιεύουμε . Αρκεί να αγοράσουμε έναν , εάν δεν έχουμε. Βάζοντας στόχο μπορούμε σε τακτά χρονικά διαστήματα να αποταμιεύσουμε ένα ποσό από το μισθό μας όσο και αν είναι αυτός. Σημασία έχει να μάθουμε να αποταμιεύουμε και όχι τα χρώματα που αποταμιεύουμε κάθε φορά.  Ας βάλουμε και τα παιδιά στο κλίμα της αποταμίευσης ορίζοντας τους ένα ποσό από το χαρτζιλίκι τους που θα αποταμιεύουν κάθε μήνα.

Ανοίξτε ένα τραπεζικό λογαριασμό

Αν έγινε η μεγάλη αρχή με τον κουμπαρά , πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο. Μαζί με το παιδί, μπορούμε να επισκεφτούμε ένα τραπεζικό κατάστημα και να επιλέξουμε το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού. , εξηγώντας του τα δεκάδες προτερήματα της συγκεκριμένης διαδικασίας. Οι τράπεζες παρέχουν δεκάδες σχετικά προγράμματα , εμείς αρκεί να επιλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει.

Οφέλη του τραπεζικού Λογαριασμού

Ο τραπεζικός λογαριασμός είναι ουσιαστικά ένας σύγχρονος κουμπαράς. Εκεί μπορούμε να αποταμιεύουμε τα χρήματά μας με απόλυτη ασφάλεια και να τα χρησιμοποιούμε όποτε μας είναι απαραίτητα. Μάλιστα οι τράπεζες μας επιβραβεύουν κάθε χρόνο για τα χρήματα που καταθέτουμε και μας προσθέτουν μερικά. Αυτοί είναι οι λεγόμενοι τόκοι.  Οι τράπεζες μας δίνουν τη δυνατότητα μέσω τραπεζικών καρτών, να έχουμε πρόσβαση στο τραπεζικό μας λογαριασμό , 24 ώρες το 24ωρο. , 365 μέρες το χρόνο.

Ασφαλιστικά Προγράμματα η πιο ολοκληρωμένη πρόταση

Μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση είναι τα οικογενειακά ασφαλιστικά προγράμματα που κυκλοφορούν στην αγορά. Τα περισσότερα από αυτά λειτουργούν και σαν αποταμιευτικά αλλά και σαν ασφάλεια ζωής παρέχουν την προστασία που χρειαζόμαστε εμείς ή οικογένειά μας σε περίπτωση που κάποιο απρόβλεπτο γεγονός θέσει σε κίνδυνο τη ζωή ή τη σωματική μας ακεραιότητα. Καλό είναι να ενημερωθούμε για όλα τα προγράμματα που υπάρχουν, και στη συνέχεια να διαλέξουμε το πρόγραμμα που μας ταιριάζει.