Adventure Park για Οικογενειακές Εξορμήσεις

“Δυο βήματα” από την Αθήνα, στη Μαλακάσα, το Adventure Park υπόσχεται ώρες δράσης και για όσους δεν έχουν διαρκώς την πολυτέλεια να εγκαταλείπουν τα τείχη της πόλης για περισσότερο από μία ημέρα.Το Adventure Park είναι ένας χώρος αναψυχής και διημέρευσης όπου διοργανώνονται δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φύση. Οι επισκέπτες επιλέγουν να «πετάξουν» από δένδρο σε δένδρο, σε ύψος μέχρι 15 μέτρων με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού.Οι δοκιμασίες του Adventure Park είναι ”προσιτές” σε όλους , μικρούς – μεγάλους, τολμηρούς και… λιγότερο τολμηρούς, αφού πρόκειται για διαφορετικές διαδρομές με κλιμακούμενο βαθμό δυσκολίας και ύψη.

Πέραν του ειδικού εξοπλισμού που παρέχεται, όλοι οι συμμετέχοντες περνούν από προηγούμενη υποχρεωτική εκπαίδευση και για την πλέον εύκολη διαδρομή.Δεν χρειάζεται να είστε γυμνασμένοι, ειδήμονες της αναρρίχησης, ή λάτρεις των extreme sports , αφού οι διαδρομές του είναι για όλους, αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες που σας δίνει το προσωπικό μας κατά την υποχρεωτική εκπαίδευση και τον κανονισμό ασφαλείας και λειτουργίας.Το Adventure park αποτελεί μια νέα δραστηριότητα που γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία. Ανταποκρίνεται σε ένα τρόπο ζωής με έντονη ψυχαγωγία και σε μία τάση επιστροφής στη φύση δίνοντας παράλληλα έμφαση στην περιβαλλοντολογική μας εκπαίδευση και δράση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

  • ΣΚΙΟΥΡΑΚΙΑ 3-7 ΕΤΩΝ 

Adventure Park για Οικογενειακές Εξορμήσεις

Τα μικρά μας ‘Σκιουράκια’ (3-7 ετών) στο Adventure Park θα μάθουν μια καινούρια γλώσσα … τα σκιουρίστικα και θα εκπλήξουν τους γονείς τους με τις ικανότητες και τη φαντασία τους…! Φορώντας τον ειδικό εξοπλισμό ασφαλείας «πετάμε» από δέντρο σε δέντρο με χίλιες δυο δοκιμασίες!

  • ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ 7-11 ΕΤΩΝ 

Adventure Park για Οικογενειακές Εξορμήσεις

Οι αρχάριοι- ή όσοι αισθάνονται έτσι- θα πρέπει να ξεκινήσουν από τις ‘Αλεπούδες’. Η πίστα απευθύνεται σε παιδιά από 7 και πάνω και ύψος τουλάχιστον 1,25. Οι έξι αυτές διαδρομές είναι οι περισσότερο εύκολες και κατάλληλες κυρίως για παιδιά. Αν τα Αλεπουδάκια  σας, έχουν συνηθίσει στις… εύκολες τούμπες των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, έχουν μπροστά τους περίπου 3 ώρες για να κατανοήσουν πόσο δύσκολα οι super ήρωες… ”βγάζουν το ψωμί τους”.

  • ΛΥΚΟΙ 11-14 ΕΤΩΝ

Adventure Park για Οικογενειακές Εξορμήσεις

Οι επόμενες σε κλάση δυσκολίας πίστες είναι οι ‘Λύκοι’. Εδώ θα βρείτε αρκετή αδρεναλίνη και θα αναθεωρήσετε όσα πιστεύατε για τον εαυτό σας. Σε ύψη που κυμαίνονται από 4 έως 10 μέτρα, μικροί από 11 ετών και πάνω (άνω του 1,45 ύψους) και μεγάλοι δίνουν ραντεβού από πλατφόρμα σε πλατφόρμα. Οι διαδρομές είναι κατάλληλες και για οικογένειες, αφού υπάρχουν διαφορετικές διαστάσεις εξοπλισμών που δεν εξαιρούν τους τολμηρότερους από τους νεαρούς.

  • ΑΕΤΟΙ 14 + ΕΤΩΝ 

Adventure Park για Οικογενειακές Εξορμήσεις

Στους ‘Αετούς’ τα πράγματα δυσκολεύουν. Οι διαδρομές αυτές απευθύνονται σε τολμηρούς που θέλουν να ανακαλύψουν τα όρια και τις δυνατότητές τους. Αρκετά από τα περάσματα του ‘Αετού’ χρειάζονται επιδεξιότητα, αρμονία κινήσεων και ισορροπία, καθώς και τόλμη , αφού όλη η δραστηριότητα εξελίσσεται σε ύψος 15 περίπου μέτρων. Απαραίτητη προϋπόθεση να είστε πιο ψηλοί από 1,60 και τουλάχιστον 14 ετών.

Επιπλέον δραστηριότητες

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ-BUNGEE TRAMPOLINE 

Adventure Park για Οικογενειακές ΕξορμήσειςAdventure Park για Οικογενειακές Εξορμήσεις

Αν ο Ρομπέν των Δασών ήταν ο αγαπημένος σας παιδικός ήρωας η τοξοβολία σας περιμένει να αναδείξετε το ταλέντο σας. Αν πάλι κολλούσατε αφίσες του superman στο παιδικό σας δωμάτιο η αδρεναλίνη του bungee trampoline θα εκπληρώσει το όνειρό σας να φτάσετε ψηλά και να δείξετε το ταλέντο σας στις… τούμπες!!

ΑΡΑΧΝΗ

Adventure Park για Οικογενειακές Εξορμήσεις

Αφού ολοκληρώσετε τις δραστηριότητες των αθώων ζώων του δάσους μην παραλείψετε να περάσετε από τον ‘τρομακτικό’ ιστό της ΑΡΑΧΝΗΣ. Ανάμεσα από λάστιχα, συρματόσχοινα σχοινιά και πολλές – πολλές ‘αράχνες’ θα πρέπει να βρείτε την έξοδο πριν μπλεχτείτε στα δίχτυα της «μαμάς ταραντούλας»!

 Tips:

  • Για ομαδικές περιπέτειες, πάρτυ, σχολικές επισκέψεις, εταιρικά προγράμματα teambuilding, περιπέτεια με την οικογένεια και την παρέα σας επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2295098335, 6947905699, 2103390985 , 6955586818.
  • ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Email: info@adventure-park.gr
Website: www.adventure-park.gr