Αποκριάτικη Στολή Αυτοκινητάκι

Το Καρναβάλι πλησιάζει…Κάνε τη διαφορά στο αποκριάτικο πάρτι με την Στολή Αυτοκινητάκι! Φτιάξτε μόνοι σας, αποκριάτικα καπέλα, μάσκες και πρωτότυπες αποκριάτικες στολές, με απλά υλικά.

Αποκριάτικη Στολή Αυτοκινητάκι

Στάδια Κατασκευής

Στο χαρτόνι σχεδίασε ένα αυτοκίνητο ή ακόμη και κάποιο άλλο μεταφορικό μέσο όπως ταξί, ποδήλατο ή μηχανή. Κόψε γύρω-γύρω το αυτοκίνητο με το κοπίδι και στη συνέχεια χώρισε το όχημα στα δύο (σχ. 1). Μέτρα το ύψος του αυτοκινήτου και σύμφωνα με αυτό κόψτε από το χαρτόνι δύο κομμάτια πλάτους περίπου 12 cm.

Κόλλησε το κάθε ένα από αυτά τα κομμάτια στα δύο κομμάτια του αυτοκινήτου (σχ. 2). Κόλλησε αν θες επιπλέον κομμάτια από χαρτόνι για τα φώτα, τις πόρτες κλπ. Χρωμάτισε τις πλευρές του αυτοκινήτου.

Κόψε δύο κομμάτια κορδέλας 30 cm περίπου. Παρατηρώντας στην εικόνα 3 ένωσε τα δύο αυτά κομμάτια στα δύο μέρη του αυτοκινήτου. Ένα δεύτερο ρόλο τον οποίο θα παίξουν οι κορδέλες είναι να αποτελέσουν τις τιράντες οι οποίες θα συγκρατήσουν το αυτοκίνητο πάνω στο σώμα σου. Μπορείς να καλύψεις τις τιράντες φορώντας ένα γιλέκο ή ένα κασκόλ.

Αυτοκινητάκι1