Πασχαλινή Κατασκευή-Αυγό Σε Σχήμα Πυραύλου

Φέτος το Πάσχα παίξτε και δημιουργήστε διάφορες κατασκευές με αυγά, όπως αυτή η κατασκευή πύραυλος.

Αυγό Σε Σχήμα Πυραύλου

Υλικά Κατασκευής:

αβγά πλαστικά,αφρώδες υλικό,ψαλίδι, μαρκαδόρους,

Στάδια:

Χρησιμοποιήστε αβγά πλαστικά ή από πεπιεσμένο χαρτί και φτιάξτε έναν μοναδικό πύραυλο. Σχεδιάστε τέσσερα «ποδαράκια» σε αφρώδες υλικό, κόψτε και κολλήστε τα. Κάντε τρεις μικρούς κύκλους απ’ το ίδιο υλικό, φτιάχνοντας τα παράθυρα και ολοκληρώστε ζωγραφίζοντας το κεφάλι του αστροναύτη που θα οδηγήσει τον πύραυλό σας στο… διάστημα

Γνωρίζατε ότι:

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής γίνεται στον κεντρικό δρόμο της πόλης της Μυτιλήνης, με κατάληξη την παραδοσιακή, ενετικού στυλ, κεντρική πλατεία, η περιφορά των επιταφίων των ενοριών, συνοδεία Φιλαρμονικής.
Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, η Φιλαρμονική παίζει στους δρόμους της πόλης χαρούμενους σκοπούς, ενώ οι νοικοκυρές πετούν και σπάζουν έξω από τα σπίτια τους διάφορα πήλινα αγγεία (το κομμάτι).

ksulompoges-fabelcastell-photo-kidsfun-1ksulompoges-fabelcastell-photo-kidsfun-4Ξυλομπογιές grip
Οι ξυλομπογιές Grip διακρίνονται τόσο για την ποιότητά τους, όσο και για τον ελκυστικό, εργονομικό σχεδιασμό τους. Τα έντονα, φωτεινά χρώματά τους αναμειγνύονται τέλεια! Επίσης είναι ιδανικά για την τεχνική της ακουαρέλας: απλά περάστε τη ζωγραφιά ή μέρος της με ένα υγρό πινέλο.

Δείτε περισσότερα: