Χριστουγεννιάτικα Δωράκια για το Δέντρο

Υπέροχη χριστουγεννιάτικη κατασκευή, χριστουγεννιάτικα δωράκια για το δέντρο. Πέρα από τις πολύχρωμες μπάλες που στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, φτιάξτε μικρά δωράκια από μεταλιζέ χαρτί και ξαφνιάστε τη μαμά και τον μπαμπά.

Χριστουγεννιάτικα Δωράκια για το Δέντρο

Υλικά Κατασκευής:

Μεταλιζέ χαρτόνι σε διάφορα χρώματα, Αυτοκόλλητα αστεράκια, Σατέν κορδέλες

Στάδια:

Σε διάφορα χρώματα μεταλιζέ χαρτόνι χαράξτε το σχέδιο της εικόνας και κόψτε το. Τσακίστε τις διακεκομμένες γραμμές και κολλήστε τα «αυτάκια» για να φτιάξετε τον κύβο. Διακοσμήστε τα κουτάκια με αυτοκόλλητα αστεράκια και δέστε γύρω τους την σατέν κορδέλα. Φτιάξτε μικρές θηλιές και κρεμάστε τα δωράκια στο δέντρο. Μπορείτε αν θέλετε να κρύψετε μέσα δωράκια και να ξαφνιάσετε τους φίλους σας ή την οικογένειά σας.

Γνωρίζατε ότι:

Το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στολίστηκε ήταν έλατο και η πρώτη χρήση του ήταν συμβολική; Συμβόλιζε την αναγέννηση, την καινούρια ζωή, την ελπίδα και την παρηγοριά. Το πράσινο των χριστουγεννιάτικων δέντρων, άλλοτε αληθινό και άλλοτε ψεύτικο, με τα κόκκινα φωτάκια, τις κόκκινες κορδέλες στα κλαδιά του και τον κόκκινο Άγιο Βασίλη να στέκεται στη βάση του, δημιουργεί μία γιορτινή ατμόσφαιρα.