Χειμωνιάτικο Παιχνίδι με Στόχους

Τα χειμωνιάτικα απογεύματα που δεν μπορείτε να βγείτε έξω για παιχνίδι, φτιάξτε μόνοι σας ένα Χειμωνιάτικο Παιχνίδι με Στόχους. Μαζέψτε τους φίλους σας και ξεκινήστε το παιχνίδι!

Χειμωνιάτικο Παιχνίδι με Στόχους

Υλικά κατασκευής:

Χαρτόνια σε 4 διαφορετικά χρώματα
Μαρκαδόροι
Ψαλίδι, κόλλα

Στάδια:

Κόψτε τα χαρτόνια σε σχήμα κύκλου, κάθε χρώμα σε άλλο μέγεθος. Κολλήστε τους κύκλους τον έναν πάνω στον άλλο, προσέχοντας να έχουν κοινό κέντρο, και χωρίστε το στόχο σε 4 ίσα κομμάτια με το μαρκαδόρο. Στα χρωματιστά κομμάτια που δημιουργούνται, γράψτε αριθμούς. Όσο πιο κοντά είστε προς το κέντρο, τόσο μεγαλύτεροι θα είναι οι αριθμοί. Το παιχνίδι σας είναι έτοιμο!

Γνωρίζατε ότι:

Το γνωστό παιχνίδι σε όλους με τα βελάκια έχει αναγνωριστεί από την Αγγλία ως άθλημα; Παίζεται επίσης στις χώρες της Κοινοπολιτείας, στην Ολλανδία, στην Ιρλανδική Δημοκρατία, στις σκανδιναβικές χώρες, τις ΗΠΑ και αλλού. Τα βελάκια είναι ποικιλία παιχνιδιών, όπου μικρά βέλη ρίχνονται σε έναν κυκλικό στόχο ο οποίος κρέμεται στον τοίχο. Ο όρος βελάκια αναφέρεται συνήθως σε έναν συγκεκριμένο τύπο παιχνιδιού με συγκεκριμένο σχέδιο στο στόχο και ιδιαίτερους κανόνες. Εκτός από την επαγγελματική του φύση, το εν λόγω παιχνίδι παίζεται παραδοσιακά στις μπιραρίες και κυρίως στην Αγγλία.